Dee Snider одобрява украинците да използват "We're Not Gonna Take It", проклина Русия

27 фев 2022, 08:47 ч. 1750 / 7 0
пред./следв.

   През годините фронтменът на TWISTED SISTER Dee Snider неведнъж е забранявал използването на класическия хит на бандата "We're Not Gonna Take It" за политически цели. След започналата преди няколко дни инвазия на Русия в Украйна музикантът разпространи съобщение, в което казва, че "абсолютно одобрява" украинците да използват песента като свой "боен вик" в борбата си срещу руските войски.

   Snider споделя още, че баба му е била украинка "преди СССР да погълне Украйна след Втората световна война" и че това не бива да "се случи на тези хора отново". И буквално "проклина" Русия добавяйки хаштаг #FUCKRUSSIA.

   "We're Not Gonna Take It" е най-успешната и популярна композиция на TWISTED SISTER. Тя е от албума от 1984 г. "Stay Hungry". Неин автор е единствено Snider и по тази причина той може да разполага с правата върху парчето по своя преценка.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".