Deen Castronovo от JOURNEY се призна за виновен по обвиненията в домашно насилие

14 окт 2015, 08:06 ч. 572 / 6 3
пред./следв.

   Барабанистът на JOURNEY Deen Castronovo се е признал за виновен по общо четири обвинения в домашно насилие, плюс незаконна употреба на оръжие. Той получава присъда от четири години условно и е задължен да посещава терапия за корекция на поведението и за справяне със зависимостта си към наркотици. Музикантът рискува до пет години затвор, ако наруши някое от условията на присъдата.

   Castronovo беше арестуван на 14 юни тази година след нападение срещу жена, чиято самоличност не се разкрива. На 15 юни той бе освободен срещу 20 000 долара гаранция. Въпреки съдебната забрана да влиза в контакт с жертвата, след това Deen ѝ е позвънил по телефона 35 пъти и е изпратил 122 СМС-а със заплахи. Последвало е второто нападение и изнасилване. Още на 14 юни е установено, че барабанистът е бил под силното влияние на метамфетамини, извършвайки престъпното деяние.

 



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


стохи 14.10.2015 14:41:09 отговори + 1 0
Така е-нейно величество-парата-е всесилна и тук,и там и навсякъде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 14.10.2015 15:19:14 + 0 0
Амин!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Яско Хаяско 14.10.2015 12:07:38 отговори + 3 0
Ако тоя беше обикновен човечец....... За домашно насилие и изнасилване...... щеше да отнесе някоя годинка на топло и влажно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".