DEEP PURPLE имат "повече от необходимия" материал за нов албум

4 яну 2016, 08:54 ч. 1348 / 2 3
пред./следв.

   В скорошно интервю барабанистът на DEEP PURPLE Ian Paice коментира работата по следващия студиен албум на групата. Музикантите ще пътуват за САЩ към края на този месец, за да започнат записи за творбата с продуцента Bob Ezrin (KISS, PINK FLOYD, PETER Gabriel, Alice Cooper, KANSAS). PURPLE имат написан "много материал, може би дори повече от необходимото", но, все пак, нещата ще се изясняват в процеса на работата.

   Както знаете, през април DEEP PURPLE най-сетне ще бъдат приети в Залата на славата на рокендрола. Нещо, което бандата отдавна заслужава и на условията за което отдавна отговаря, но досега така и не се случваше.

 

Deep Purple

още за:

Deep PurpleIan Paice


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


стохи 4.01.2016 13:34:08 отговори + 1 3
Не искам да те светвам за нищо-светването на нещата от всичкият цирк наоколо е строго лична и абсолютно субективна и индивидуална оценка-та в тази връзка-личното ми мнение е,че това е характерна,абсурдна,комично-смешна и безкрайно-далечна от реалността дивотия,защото е свързана с боготворените от каубойте пари и-който има и иска-плаща и го пишат на пода,а който мисли като мен и не иска да дава пари на безумно-алчната т.н. музикална индустрия-не го пишат и си чака ред във времето.....
Сигурно мнозина мислят като мен,но и сигурно мнозина ще ме оплюят-то това си е нормално и лично мен-изобщо не ме вълнува,не ме притеснява и няма никога да промени мнението ми-то си е мое,собствено и аз,естествено-вярвам,държа и се боря за него!
Ако някой има проблем-то той си е само негов,не мой-и в тази връзка-зная,че тук има ПОНЕ ЕДНА,случайно попаднала и ограничена до безумие личност,която ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще постави дежурният минус на всичко,написано от мен!Лично към него-аз нямам нищо против смешната му оценка,но само искрено го съветвам да не демонстрира тук и така елементаризма,простотията и глупостта си!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дейвид Чукачи 4.01.2016 12:27:30 отговори + 0 0
Някой ще ме светне ли какъв е филмът с тая зала на славата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Даскал 4.01.2016 13:40:51 + 2 0
Ако искаш да те светва що е то Гугъл и Уикипедия? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".