DEEP PURPLE най-сетне влизат в Залата на славата на рокендрола

17 дек 2015, 14:26 ч. 2110 / 7 8
пред./следв.

   Спорните моменти около американската Зала на славата на рокендрола не са един и два и се получават почти всяка година при анонса на номинациите, както и на изпълнителите, които биват официално въведени там. Безспорно един от най-големите пропуски бе отсъствието на британските хард рок величия DEEP PURPLE от Залата. Това най-сетне ще бъде поправено. Ian Gillan и компания ще влязат в Залата на славата на церемонията на 8 април догодина, заедно с CHEAP TRICK, CHICAGO, Steve Miller и N.W.A. 

   Наличието на голям брой музиканти, които са участвали и записали албуми с DEEP PURPLE прави актуален въпросът кои музиканти ще присъстват и чии имена ще бъдат записани в Залата. Ето и посочените от организаторите музиканти: Ian Paice, Ritchie Blackmore, David Coverdale, Rod Evans, Ian Gillan, Roger Glover, Glenn Hughes и Jon Lord.

 

Deep Purple, Каварна



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Шенраб Мибо 18.12.2015 12:04:45 отговори + 0 0
Къде е Стив Морз?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ник 18.12.2015 12:11:29 + 0 0
Много е млад Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 17.12.2015 23:40:13 отговори + 7 2
Това е подигравка с Дийп Пърпъл. Те си имат своята слава, а включването им в списъка на залата ще увеличи само нейната слава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 17.12.2015 16:40:14 отговори + 2 0
Ит'с абаут факин' тайм! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellrider 17.12.2015 16:33:22 отговори + 8 1
Дреме им на шапката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 17.12.2015 15:14:44 отговори + 26 0
Така наречената "рок енд рол зала на славата" е една подигравка с рок музиката и музиката като цяло. Колко ГОЛЕМИ групи като Deep Purple все още не са приети... но майката на всички курви, Мадона, както и най-различни хип-хоп изпълнители отдавна са "вътре".

Run-D.M.C., N.W.A., Public Enemy, всички от които са страхотни изпълнители, но за съвсем друга зала на славата. И ето още една излагация - Green Day са в "рок енд рол" залата на славата. Какво общо имат те с рок енд рол (или пънк)? Сякаш влизането на Мадона не беше достатъчно голяма шега.

Радвам се за Purple, но за мен тази "зала на славата" не означава абсолютно нищо. Един ден и Джъстин Бийбър, и Бритни Спиърс, и Майли Сайръс, и Ники Минаж, и Лил Уейн, и Уан Ерекшън, и Джей-Зи, и Бийонсе, и Сашка Васева, и Азис ще бъдат част от тази пародия...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феникс на грил 17.12.2015 14:46:45 отговори + 18 1
Разгеле!
Хайде сега изведете Снуп Дог и другите рапъри от там и съвсем ще е добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 17.12.2015 14:34:56 отговори + 11 3
Алелуя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".