DEEP PURPLE разкриха списъка с песни на новия си албум

1 фев 2017, 17:06 ч. 2274 / 3 4
пред./следв.

   Британските рок "динозаври" DEEP PURPLE ще издадат вероятно последния студиен албум в историята си, "Infinite", на 7 април. Текущо ви съобщаваме подробности около предстоящата творба, както и всичко интересно, свързано с концертното "дълго сбогуване" на групата с феновете. По-долу може да видите и списъка с песни на бъдещия диск.

   Както знаете, тази година DEEP PURPLE ще тръгнат на евентуално прощално турне, което ще мине и през България на 14 май. Концертът ще се състои в зала "Арена Армеец", София, билетите с в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

    Траклистът на "Infinite" е както следва:

01. Time For Bedlam
02. Hip Boots
03. All I've Got Is You
04. One Night In Vegas
05. Get Me Outta Here
06. The Surprising
07. Johnny's Band
08. On Top Of The World
09. Birds Of Prey
10. Roadhouse Blues

 

deep-purple-2017-infinite

още за:

Deep Purple


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


purple forever 28.03.2017 22:58:25 отговори + 0 0
ВЕЛИКАНИ ще останат завинаги номер 1 в сърцето ми Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jericho 2.02.2017 01:55:23 отговори + 2 1
Разбрах, че билетите за фронт стейдж за концерта на 14-ти са свършили.... Вярно ли е? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 2.02.2017 09:22:02 + 0 1
Вярно е, останали са само за балкона (55лв) и правостоящи (60лв).... Ако се потутам още малко ще ги гледам през крив.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 1.02.2017 17:11:58 отговори + 4 2
"Roadhouse Blues" - това дали е кавърче на The Doors?
Така като гледам схемата в Ивентим, концертът си отива на мощно разпродаване. Не съм имал и грам съмнения, че Purple ще свирят пред пръскаща се по шевовете "Армеец". Там сме!
Въпреки че не бива да се забравя: няма Jon и Ritchie - няма Deep Puple
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".