DEEP PURPLE завършиха новия си албум, издават го през 2020-а

3 дек 2019, 14:02 ч. 4173 / 24 7
пред./следв.

   Британските рок легенди DEEP PURPLE, които очакваме отново на живо в България след само няколко дни - на 7 декември (поръчай билет онлайн), съобщават, че са готови с материала за следващия си студиен албум.

   Творбата ще излезе по някое време през 2020 г. Предстои да научим повече подробности за бъдещия диск. Междувременно PURPLE продължават своето "Дълго сбогуване" с още концерти догодина. Днес бяха обявени дати за октомври 2020-а във Великобритания заедно с BLUE OYSTER CULT.

 

още за:

Deep Purple


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 4.12.2019 11:02:33 отговори + 3 9
Може ли без нов албум! Не ми се слуша поредната безлична рожба, която само загрозява иначе качественото /предимно/ творчество на бандата от 70-те и 80-те години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 4.12.2019 11:23:29 + 4 1
В интерес на истината "Purpendicular" според мен не е никак лош албум. В началото, като излезе и аз бях скептичен към него ( и към новото момче- Морз ), обаче мисля, че издържа проверката на времето и 20 години по-късно албума ми звучи наистина качествено, свежо и изпипано... Иначе, да, съгласен съм с теб- след "Purpendicular" групата с всеки следващ албум върви само надолу, за да се стигне до последните им "бананови" безлични творби, напрмер...

П.П. И айде, все пак един поздрав от добрите, стари времена за всички фенове, които живот и здраве ще изпълним тая събота "Арена"-та...
https://youtu.be/VWe8uomOZwg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 4.12.2019 12:19:13 + 4 2
Почти съм съгласен. "Purpendicular" е най-силният албум с Морс, слуша се, но е на светлинни години зад "In Rock", "Machine Head" и "Burn", дори е поне на километър зад "The Battle Rages On" и на половин зад албума с форинърско звучене "Slaves & Masters". Всичко след Ричи единствено срива максимата, че няма незаминими хора. Има незаменими, Блекмор се оказа незаменим! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 4.12.2019 12:53:28 + 1 3
Да, Блекмор не само е незаменим, ами и за него в най-пълна степен важи и определението гений (знам, че тая думичка бая се поизтърка от постоянното и натрапване и лепването и към всякакви второкласни, третокласни и всякакви други "класни" музиканти, които са "гении" единствено в очите на хард- феновете си)... Просто до каквото се докосне Ричито и всичко се превръща в чисто, музикално злато.
П.П. Ехххх, как искам и той да се увлече по "модата" на прощалните турнета и да си спретне и той едно прощално (без значение дали ще бъде с рок или фолк проекта му- фен съм на всичко, което прави). За мой срам (и след постоянната, разпалена защита, която при всеки удобен случай демонстрирам) и при двете му идвания в България с Блекморс Найт, поради различни причини не успях да го гледам...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Истински Рокаджия 4.12.2019 07:57:27 отговори + 5 5
Къв ,,Дийп Пърпъл,, е това,бе!Ама,хайде.Все пак са се вдигнали чак от Великобритания за да ме почетат за рождения ми ден,баси!Нека посвирят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 3.12.2019 16:08:31 отговори + 6 0
На 7 декември е концерта, не ноември. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мастъра 3.12.2019 14:43:19 отговори + 12 0
Лично аз смятам да се сбогувам с тях тази събота .

П.П. Е, да не се заричам, де, че да не стане накрая като някои рок-банди (няма да споменавам имена ) , да наруша ("взривя" ) обещанието си и когато Пърпъл евентуално през 2021-а например отново понаминат насам, да "цъфна" и аз отново на първите редове в залата ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".