DEF LEPPARD с ново лирик-видео към "Pour Some Sugar on Me"

8 май 2018, 19:08 ч. 709 / 2 1
пред./следв.

   Както ви съобщихме, на 1 юни ще излезе "The Collection: Volume One" - първият от четири големи бокс-сета на винил и CD, проследяващи цялата кариера на британските хард рок ветерани DEF LEPPARD.

   "Част едно" на комплекта ще включва първите четири албума на групата - "On through the Night" (1980), "High 'N' Dry" (1981), "Pyromania" (1983) и "Hysteria" (1987), плюс бонус материал - концертни и др. изпълнения. Всичко това ще може да бъде купено на 7 компактдиска или 8 плочи. Сред бонусите е "Live at the LA Forum 1983", първоначално издаден като допълнение на луксозната версия на "Pyromania" на CD. Лайв албумът ще се появи на винил за първи път.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн ново лирик-видео към класиката "Pour Some Sugar on Me".

 

 

още за:

Def Leppard


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kalata 8.05.2018 20:55:28 отговори + 11 0
Това е и най-добрата ера на групата - първите 4 албума ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".