DEF LEPPARD са готови със записите за новия си албум

7 мар 2015, 22:05 ч. 775 / 2 5
пред./следв.

   DEF LEPPARD са приключили записите за предстоящия си нов студиен албум, който се очаква да излезе към края на тази година. Новината е била съобщена от вокалиста Joe Elliott по време на радиошоу, на което той е водещ. Както ви съобщихме през миналия месец, бандата отложи издаването на творбата заради "безпрецедентно големия брой оферти от различни хора да издадат този албум".

 

още за:

Def Leppard


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 9.03.2015 10:15:15 отговори + 0 1
На всяка банда й идва времето да сложи костюми. Напоследък гледам е модерно. За стара група като тях - може. Те няма какво да се доказват като рокаджии. Но видях напоследък едни норвежки блек-метъл банди, нови групи, неизвестни и те надянали кАстюмите. Явно такъв е тренда в нео-метъла. Ш' тря'а свикваме... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unknown 9.03.2015 09:49:31 отговори + 3 1
Е те т'ва са металье! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Делон 8.03.2015 11:23:26 отговори + 6 1
Той рока е в душата - не в парцалките, с които си се барнал! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 8.03.2015 01:34:22 отговори + 3 8
Е как може рок група така да се облече.. То вярно, че са на възраст, ама са се барнали като за селска свадба... пфу Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ushikawa 8.03.2015 10:39:43 + 6 0
По-скоро имат някакъв застаряващ плейбойски вид. Но така или иначе отдавна албумите им са толкова захаросани, че не очаквам нищо бунтарско или с новаторски дух. "Пиромания" е един велик албум, след това запознаха да се изцвъкват като врабчета и да правят пари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".