DEF LEPPARD ще започнат записи за нов албум през 2020 г.

11 юли 2019, 17:35 ч. 604 / 6 1
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на DEF LEPPARD Vivian Campbell говори за плановете на групата да композира и запише нова музика в близко или по-далечно бъдеще.

   Музикантът споделя, че бандата ще започне записи за следващия си албум догодина, но все още никой не може да каже кога би могло да се очаква да се появи новата ѝ творба.

   Последният засега дългосвирещ, едноименен албум на DEF LEPPARD излезе през все по-отдалечаващата се 2015 г. След това групата реализира някои лайв дискове и преиздания.

 

def leppard

още за:

Def Leppard


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Acdcgesha 11.07.2019 23:51:47 отговори + 1 0
Чудесна новина Вив,дано да е по добър от едноиммения,че голяма тегавина,даже Songs from the Sparkle Lounge Беше по-добре ! Нядявам се на изненада все пак ! Viva Hysteria ,, :} Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".