DEFAULT също стават част от "H.O.P.E. Music Festival" в Казанлък

26 май 2011, 19:27 ч. 273 / 5 3
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   Една от най-добрите български банди в момента – DEFAULT – също ще се качат на сцената на "H.O.P.E. Music Festival" в Казанлък. На 4 юни 2011 в Града на розите с тях ще свирят и ОСТАВА и СЪРМАТА ХАРИ.

   Освен вече станалите хитове "Take the Pills", "Raindrops", "Sick Six Shooter" и "Bleed", DEFAULT ще изсвирят и част от песните, които ще влязат в дебютния им албум.

   "До месец влизаме в студио – не знаем колко време ще ни отнеме записа на албума, но няма да правим никакви компромиси със звук, изпълнение, смесване или каквото и да било" казват момчетата от бандата. И добавят: "Парчетата ни започват да звучат все по-разчупено, експериментално и определено са достоен пример за съвременния алтернативен рок"!

   "H.O.P.E. Music Festival" е едно от най-атрактивните събития в Розовата долина тази година и първия по рода си фестивал от този мащаб в района! Събитието съвпада с традиционния за региона Празник на розата, който всяка година води в Казанлък хиляди туристи от страната и чужбина. Освен 13-те музикални вечери (УИКЕДА, SVETLIO & THE LEGENDS, OGI23, LAST HOPE, PIF, YOUNG BB YOUNG feat. 100 Kila и много други), зоната на фестивала предлага на посетителите невероятни атракции - школа по изкуствата, щанд за правене на украшения от боклуци, аниматори, татуировкии и т. н. Програмата на фестивала може да видите на http://www.hopemusicfestival.com.

   Два дни преди това - на 2 юни 2011 - DEFAULT ще превърнат и София в сцена на рока заедно с AS SOON AS POSSIBLE и SISTERS OF RADOMIR! Атрактивната комбинация ще озвучи Борисовата градина след 20 часа в "Pork Pie". Вход свободен!


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 27.05.2011 13:15:19 отговори + 0 0
5 лайфа? Момче, земи билет за София и ела послушай малко музика. Бандата е супер! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.05.2011 21:18:11 отговори + 1 0
Фенът - 2011-05-26 20:05:03
http://en.wikipedia.org/wiki/Default_%28band%29

Супер! Една от любимите ми модерни банди ще идва в България за първи път!!!

Става дума за българска банда, която носи същото име!!!
От кога банди с 5 лайфа са сред най-добрите...
Да си сменят първо името и после да се пенят!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фенът 26.05.2011 20:05:03 отговори + 0 1
http://en.wikipedia.org/wiki/Default_%28band%29

Супер! Една от любимите ми модерни банди ще идва в България за първи път!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".