DEICIDE се разделят с китариста Mark English, обявяват заместник

15 фев 2019, 08:21 ч. 855 / 7 3
пред./следв.

   Американските дет метъл ветерани DEICIDE обявиха, че се разделят с китариста Mark English, който се присъедини към тях след напускането на дългогодишния им колега Jack Owen през 2016 г. Музикантите не съобщават причините, довели до напускането на Mark и без много да се бавят обявяват негов заместник в лицето на Chris Cannella (на снимката).

   DEICIDE споделят, че Chris е започнал да прекарва повече време в щата Флорида вследствие на професионални ангажименти, което е довело до сближаването му с групата. Тогава Glen Benton и компания са разбрали, че той е "липсващото парче в пъзела", добавяйки, че се разбират толкова добре, сякаш китариста е част от групата от самото ѝ създаване.

   Актуалният студиен албум на DEICIDE, озаглавен "Overtures of Blasphemy", излезе на музикалния пазар на 14 септември 2018 г. чрез "Century Media Records".



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


#$%@!^&**( 15.02.2019 11:50:08 отговори + 1 1
Този Марк съсипа цели два албума, в които участва - на Deicide и на Monstrosity . Няма място в такива легендарни групи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не ВиРок 15.02.2019 08:37:39 отговори + 5 3
Психо оправи си коментара. Каква е тази глупост??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Психо 15.02.2019 08:29:27 отговори + 3 3
WeRock оправете си статията.Какъв е този Glenn Tipton??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".