DELAIN ще издадат EP-то "Lunar Prelude" през февруари

10 дек 2015, 18:41 ч. 541 / 8 0
пред./следв.

   Холандските симфометъли DELAIN ще издадат EP с осем песни на 19 февруари 2016 г. чрез "Napalm Records". То ще се казва "Lunar Prelude" и ще включва две нови парчета, четири лайв записа, алтернативна версия на песента "Don't Look Back" и оркестрален вариант на композицията "Suckerpunch". По-долу ще намерите траклиста и обложката.

   DELAIN осъществиха първите си две гостувания в България през тази година - през януари като съпорт на SABATON и в края на юни в рамките на фестивала "Kavarna Rock 2015".

01. Suckerpunch
02. Turn The Lights Out
03. Don't Let Go
04. Lullaby (Live 2015)
05. Stardust (Live 2015)
06. Here Come The Vultures (Live 2015)
07. Army Of Dolls (Live 2015)
08. Suckerpunch Orchestra


още за:

Delain


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".