DEPECHE MODE кацнаха на летище "София" вчера следобед

12 май 2013, 09:26 ч. 334 / 11 2
пред./следв.
"Sofia Music Enterprises" разпространиха следната информация:

   Чакането свърши! Днес [вчера, 11 май, б.р.], точно в 15,30 ч. DEPECHE MODE кацнаха на българска земя с частен полет от Атина. На VIP терминала на летище София ги посрещнаха журналисти и много върли фенове, който дълго скандираха имената на Дейв, Мартин и Анди.

   Тримата помахаха на посрещачите, като само Анди не бързаше да влиза в очакващите ги автомобили. Последен от тримата се появи Дейв, който весело поздрави събралото се множество. Той потегли първи към хотела, където вече го очакваха четири масажистки.

   Тази вечер легендарните музиканти ще имат малко време за релакс. Утре вечер пък е дългоочакваната им повторна изява пред многохилядната българска публика.

   Сцената на стадион „Локомотив“ вече е готова, със задължителния подуим отпред, по който Дейв ще достига до най-върлите си фенове непосредствено пред сцената. Предстои само да се монтират огромните екрани и да се издигнат гигантските прожектори.

   Входовете на стадион „Локомотив“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 17,30 ч. Движението по бул. Рожен ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява DEPECHE MODE, ще се качи на сцената в 20,00 ч. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появат около 21,00 ч, като шоуто им ще продължи повече от два часа!

   София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на DEPECHE MODE. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първия им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.

   Все още се намират билети за концерта на DEPECHE MODE, така че не чакайте последния момент. Те са на цени от 50 до 130 лв и могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.

DEPECHE MODE, летище
DEPECHE MODE, летище


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 12.05.2013 19:00:13 отговори + 0 0
Депешите - драстиииииииииииииииииии. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 12.05.2013 18:49:02 отговори + 0 0
"DEPECHE MODE кацнаха на летище "София"

Всеки прави грешки.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".