DEPECHE MODE отменят и концерта си в Истанбул

13 май 2009, 19:17 ч. 663 / 9 31
пред./следв.
След като снощи стана ясно, че концертът на DEPECHE MODE в Атина е бил отменен в последния момент поради здравословни проблеми на фронтмена Dave Gahan (прочети), преди броени минути фирмата "Purple Concerts", явяваща се организатор на утрешната изява на групата в Истанбул, публикува съобщение, започващо по следния начин:
   "Поради независещи от нас причини, концертът на DEPECHE MODE на 14 май 2009 г. няма да се състои..."
   Малко по-късно новината бе потвърдена и на официалния сайт на триото. Ще ви държим в течение относно развоя на събитията, съпътстващи "Tour of the Universe" и най-вече предстоящото посещение на британските легенди в София идния понеделник...

още за:

Depeche Mode


Коментари   (31)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 14.05.2009 21:55:59 отговори + 0 0
детска градина и комплексарщина...(визирайки доста от постовете отдолу) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

someone 14.05.2009 20:14:29 отговори + 0 0
Бооооже, толкова велики гейове има... но това мисля че не е от значение. Дреме ми кой с кого спи, важна е музиката. Друсат се? ОК, ако правят яка музика надрусани - заповядайте. Всеки има право на личен живот, а аз лично оценявам само това което те показват - музиката, а тя в случая е велика. Да - проста като състав, но велика в простотата си.
ДМ се следят под лупа, защото са една от най-влиятелните групи в света. Вече близо 30 години тези хора са на върха - нещо, с което никоя "тру" блек банда не може да се похвали! Наистина се хванете да прочетете за какво става дума.
И пак казвам, не е нужно да ти харесва нечия музика, за да признаеш, че е велик в работата си.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Frances 14.05.2009 18:42:16 отговори + 0 0
Ужас Много кофти за Дейв,официално и у нас няма да огрее....Дано се оправи по-скоро,че ме тревожи да не го е треснала някоя сериозна болест
А пък по върпоса за гейовете - и Gaal от Gorgoroth е признал официално,че е гей...А уж е свири блек,зъл е и тру ! Тъй,че ориенацията на хората,не ги прави по-малко добри като музиканти,певци и всичко друго...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.05.2009 18:20:02 отговори + 0 0
Официално ли отменят концерта?
The following shows have been cancelled:
May 16th Bucharest, Romania, Izvor Park
May 18th Sofia, Bulgaria, Vasil Levski Stadium
May 20th Belgrade, Serbia, USCE Park
May 21st Zagreb, Croatia, Arena
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 14.05.2009 13:31:47 отговори + 0 0
Феновете могат само да се надяват да оздравее човека и да има концерт. И аз не харесвам ДМ, но не смятам да пиша хейтърски неща за тях. На въпроса какво е да си "метълист", "уейвъджия" и т.н. - това е дълга тема за разговор на много бири Носенето на кубинки, дълга коса, скъсани дънки и пиенето на бира в парка не прави никого "метъл". Важна е музиката и дали ти харесва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ставрогин 14.05.2009 11:38:34 отговори + 0 0
Не харесвам особено Депеш, макар да имат и сносни неща, защото общо взето не харесвам неща от типа "о,свещена простота", защото музиката им определено е проста и грабваща едно непретенциозно ухо, но мисълта ми е: нямам нищо пртотив Депеш,и за да си послужа с клишетата -не съм хейтър нито тру метълист, но недоумявам защо те са единствената група извън т.нар. "праведна" музика, която се следи под лупа тук!А иначе кофти за Дейв и хората които ги чакат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 14.05.2009 11:38:11 отговори + 0 0
охооооо, нашия и хомофоб.

Ама ти обичаш да мразиш, а, хлапе? Кеф ти прави по цял ден да си хабиш енергията за неща, които мразиш, м? Много мизерен живот имаш, да ти кажа. Със сигурност на онзи, дет го шибали, му е доста по-добре отколкото на теб, дето се прешибваш сам, като хабиш енергия, време и плюнки да обясняваш колко мразиш туй и онуй.

Примера с Роб Халфорд е доста показателен, а какво ли да кажем за Gaahl от Gorgoroth?? Тру ли е или ънтру? ))

Ама хлапето по-го интересува кой откъде го поема, отколкото музиката явно. Смешник.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

друг анонимен 14.05.2009 11:18:48 отговори + 0 0
Не, не са. Може би ти ги разбираш повече тези неща, щом си толкова навътре. Ползвай презервативи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 14.05.2009 11:17:34 отговори + 0 0
Ти, Анонимен, взимал ли си наркотици с тях? А шибал ли си ги? А знаеш ли кой кого е шибал и кой защо е напуснал? Светил ли си им в спалните? А известно ли ти е, че Роб Халфорд също е гей? А чувал ли си за Роди Ботъм, клавиристът на Faith no More, който също е гей? Напълно ли си убеден, че сред ture-тата няма и други скрити гейове? Фактът, че те предпочитат да си лягат с мъже, прави ли ги по-малко велики музиканти?
Що се отнася до културата, тя не е изобретена от професор Вучков, но ако тя предизвиква у теб асоциации за него, твърде жалко за теб.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.05.2009 10:56:21 отговори + 0 0
"Но да правиш просташки изказвания от сорта на "да мрат" и "шибани наркомани" е признак на извънредно ниска култура", добре те не са ли наркомани, и не са ли шибани? От толко шибня единия се отдели и си нарави гей група! А това за ниската култура приляга професор Вучков да гоговори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


mm 14.05.2009 10:43:50 отговори + 0 0
Иначе, кофти, но ако и Букурещ на 16-ти отпадне, значи и ние вероятно няма да ги видим. Гадно, щото изтървах предния, а този го очаквах много. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mm 14.05.2009 10:40:34 отговори + 0 0
@Варна

Отвори някой речник етимологичен и виж що е туй "ирония" - аз в твоя първи комент "иронични" нотки не виждам.

@ someone

анонимните, те също са с неоценено чувство за ирония сигурно, ама като ги гледам са самите жива ирония за всеки музикален фен. Но пък човек има право да си е ограничен и тъп, колкото си иска, стига да няма претенции, че мнението му струва нещо. А тия явно имат. тоя пък дето не разбирал "къв стил точно са Депеш", явно е слушал музика, колкото прегазена медуза е виждала Еверест. Алооо, ти по стила ли се ориентираш дали нещо ти харесва или не, бре?? Това да си ограничен човек - никой друг не може да ти го направи, ей, мааму.

Па имай си различно мнение, ама като си кон с капаци, си го запази за теб - аз имах същото мнение като твоето като бях някъде 3-ти клас, тъй че добре ми е познато. Ако имаш различно мнение, което е наистина различно, ОК - много ще ми е интересно да го чуя, ама айде стига с тия "тру металисти", дето не мож да слушат Депеш, че се излагаш като гол охлюв на асфалт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 14.05.2009 10:18:14 отговори + 0 0
Няма нищо лошо в различията в мненията, Анонимен - те са като задниците, всеки си има, както е казал Лари Флинт. Но да правиш просташки изказвания от сорта на "да мрат" и "шибани наркомани" е признак на извънредно ниска култура, пълна липса на възпитание и проява на чалгарски манталитет.
Аз, например, се въздържам от коментари на тема Азис и чалга изобщо, въпреки че са ми крайно неприятни, да не кажа, че направо ги мразя.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.05.2009 10:10:33 отговори + 0 0
someone - да наричаш тъп всеки, който има мнение различно от твоето е ТОЛКОВА ТЪПО, колкото да се наричаш "тру метълист" и да слушаш депешари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

someone 14.05.2009 05:24:47 отговори + 0 0
Надявам се 3-та анонимни отдолу да са 12 годишни, иначе са наистина тъпи младежи... а ако са малки може и да им се прости.
Колкото и тру метълист да съм, оценявам невероятното творчество на Depeche Mode и се надявам да не се отмени и концерта в понеделник, не само защото ми костваше много нерви да снабдя с билети всички, които ще ходим, а и защото много искам, най-накрая, да ги видя на живо.
Прави са хората, които казват, че това е група, която е вдъхновила изключително много артисти, включително и метъл групи. Дори и това да не беше така, Depeche Mode има защо да са Depeche Mode и да пълнят стадиони по целия свят. Не е нужно един артист да прави джънгър, че да е велик. Наред с великите Металика, Блек Сабат и Лед Цепелин седят и музиканти от други стилове, като Depeche Mode, Мадона, Майкъл Джексън и купища други, които въпреки кофти (по моя вкус) музиката им са велики и единственото което можем да направим е да ги уважаваме. Може да не ги харесваме, но трябва да уважаваме постиженията им и единствените, които могат да плюят Depeche Mode са групи, които са постигнали поне толкова колкото те.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 14.05.2009 02:02:57 отговори + 0 0
Само 1 не разбирам... къв стил точно са Депеш ? Нямат нищо общо с метъл, а ако имат нещо общо с рок то е почти минимално... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.05.2009 01:41:25 отговори + 0 0
Айде депешари юруш при врачките ще го бъде ли концерта или нема!
"Копеле, дали има нужда дори да започвам?" - да почваш да цивриш за концерта ли? Не бой се, ще ги замени "човекът глас", ще ви хареса гарантирам, един дол дренки са!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Авитохол 13.05.2009 23:31:21 отговори + 0 0
Дали пък не беше супер яко, като отмениха концерта на Мейдън преди години!!? Ей, трюта, аре да се поусъзнаете малко, стига сте плюли! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.05.2009 22:32:50 отговори + 0 0
тия да мрат всичките! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 13.05.2009 21:20:57 отговори + 0 0
Градски, иронията ти не е много уместна, когато хиляди фенове са на нокти, потрошили са сума ти пари, за да отидат на този концерт и/или на някой от вече отменените, а някой си прави гаргара на техен гръб. Остани си със здраве и си намери друго забавление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


d3m0nhun73r 13.05.2009 21:15:36 отговори + 0 0
Отново злобеете. Както каза царя преди време: "чипа на българина е повреден". Иначе дано не го отменят :X Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fobos 13.05.2009 21:14:39 отговори + 0 0
Не харесвам, ама хич не харесвам, Депеш, но знам какво е да си фен и да чакаш любима група. Много жалко, ако концертът пропадне. Надявам се да не стане :-)

Така или иначе в неделя ще бъдем на Circle II Circle и ще се забавляваме! Обещаваме на всички Депешовци, че и за тях ще го правим :-)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 13.05.2009 21:13:53 отговори + 0 0
Както и очаквах, никой не оцени иронията ми)
Да сте ми живи и здрави!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 13.05.2009 20:46:37 отговори + 0 0
В допълнение ще ви пожелая Жоуи от Мановър също да се посере и да отмени концерт, на който вие сте щели да ходите. Или да отменят концерт на друга ваша любима група по избор, та да видите колко е приятно.
А пък аз най-тържествено ви обещавам, че специално ще дойда да злорадствам в коментарите под новината.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Lamb of God 13.05.2009 20:37:17 отговори + 0 0
Ми аз съм им фен на Депеш. Имам даже билет за пред сцената. Това, драги ми комплексирани хейтърчета, изобщо не ме прави по-малко метъл от вас.
Крайно време е малко свалите капаците от очите и да се държите малко по-ларж, а не да се правите на много true. Щото подобни хейтърски изказвания изобщо не ви правят true, а само демонстрира невероятната ви простотия и комплексарщина.
Депеш са една от най-влиятелните групи на последните 25 години и безспорно е повлияла доста от метъл бандите, колкото и да не ви харесва това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


... 13.05.2009 20:32:58 отговори + 0 0
@Варна, съграждани сме, но ти пожелавам след време други да се радват на отменен концерт на твоя любима група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Станимир Петев 13.05.2009 20:19:22 отговори + 0 0
Ае четох някви подобни изказвания, от сорта на "гадно да им е", "нека им" и т.н. и в другата новина по повод отменянето на концерта в Атина и НЕ МОГА да проумея какво толкоз се радват тия хора дето злобарстват. Не, че съм им голям фен на Depeche Mode, но това си е супер кофти дето е станало и е неприятно за всеки, който е възнамерявал да отиде на концерта им. Дано тоз пичага оздравее до 18 и не отложат и този в София. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бургас 13.05.2009 20:18:36 отговори + 0 0
Варна е хюмне, не е копеле. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 13.05.2009 20:13:08 отговори + 0 0
Метъл-воинството :-) Копеле, дали има нужда дори да започвам? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.05.2009 20:07:24 отговори + 0 0
Един истински българин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Варна 13.05.2009 20:00:24 отговори + 0 0
Хайде и в София да се отлага......))Радост за метъл-воинството, нещастие за уейвчетата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".