Derrick Green и Andreas Kisser пеят с KORN "Roots Bloody Roots", вижте видео

21 окт 2013, 08:30 ч. 472 / 5 26
пред./следв.
На концерт на KORN в събота, 19 октомври, за изпълнение на класиката на SEPULTURA "Roots Bloody Roots" на сцената излизат фронтменът и китаристът на бразилските трашъри. Derrick Green и Andreas Kisser пеят и свирят с Jonathan Davis и компания пред обезумялата публика. Превъртете видеото по-долу до 47-ата минута, когато ще чуете познатите ревове и трайбъл ритми. Davis, заедно с Mike Patton от FAITH NO MORE, са гости в парчето "Lookaway" от албума на SEPULTURA от 1996 г. - "Roots".



sepultura - roots


Коментари   (26)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fred Wurst 24.10.2013 16:44:13 отговори + 0 0
popfolk_headbanger - много претенциозни слова приятелю, много претенциозни......да лепваш определения като наркомани и духовни идиоти, доказва колко малък и ограничен, претенциозен смучибанан си, пич! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 22.10.2013 17:30:31 отговори + 0 0
Ванко, съмнявам се да си обърнал по-обстойно внимание на дискографията на която и да е от изброените от теб банди, защото наистина звучиш абсурдно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2013 09:54:04 отговори + 0 0
popfolk_headbanger, силни и аргументирани коментари, браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2013 09:53:08 отговори + 0 0
Абе пич, какво общо има тук класическата музика, духовният упадък, интелигентността, естетическите критерии, красивото и грозното и останалата част от философския речник.
Явно се имаш за голям музиковед и дървен философ, но си пропуснал основното в рок музиката - или те блъска и премазва като валяк и ти дава или взима това, което искаш, или слушаш задълбочено, тактуваш, за да прецениш ритмичността, слушаш много внимателно дали новия китарист е по-добър от стария и от кого точно е повлиян, дали бек вокалите на са леко дисхармонични...Хаха. ROCK IS NOT FOR PUSSIES!!!
Апропо, няма я вече шуртящата изтънченост на Венъм, задълбочените текстове на ранните Слейър, изключителната интелигентност на старите Содом и уникалната духовна извисеност на Металика от времето на турнето им, познато като Алкохолика.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 22.10.2013 00:52:42 отговори + 0 0
Ванко от Монтана, допуснал си повече правописни и граматически грешки от някоя баба с 4 отделение. За висшия пилотаж на пунктуацията, няма да говоря.
И защо да съм "злобно псе", защото се старая да съм обективен ли ? Освен това, кога ме попита какво слушам, че си правиш догадки ? Да не говорим, че бандите, които изброи са невероятно различни една от друга, много са разнообразни, и са невероятни музиканти. Между другото не съм фен на нито една от тях. Както и да е, това е друга тема.

А на останалите дето ме хейтнаха леко - не очаквах такава бурна реакция, означава, че все пак коментарът ми е бил прочетен.

До: antifolk - 2013-10-21 18:23:26 - Духовният упадък не е субективен, а е съвсем обективно явление. Просто се проявява по различен начин в различните индивиди. Проблемът в случая е, че когато упадъчни ценности се натрапват като основни естетически критерии (понеже през 90-те рока и метъла се изродиха доста мощно, и загубиха здравия и градивен интелектуален заряд), вече е опасно, защото с времето на хората започва да им се размива границата между това кое наистина е стойностно, и кое наистина не е. По този начин им се размиват и разбиранията за красиво и грозно, за умно и глупаво, и в края на краищата - за добро и зло. Не казвам, че ще стане така, а просто, че опасността за това е реална - и тогава хората наистина ще заприличат на добитъци. Така че тези неща имат значение, защото са маркер за ценностите на дадена епоха, която и да е тя.

До: Анонимен - 2013-10-21 19:26:00 - не съм съвсем съгласен, защото всъщност повечето музиканти от т.нар. стара школа, например Deep Purple, както и някои от по-младите, например Children Of Bodom, са хора с академична музикална школовка, и всички класически композитори са им ясни в детайли. И много изпълнители вплитат класически мотиви в песните си, малко, или повече. И защо това да е лошо ? Метъла не е ли естетическо удоволствие - интелигентна и културна музика.Не са ли такива и феновете...повечето. Също като при класиката, джаза и операта. Да, малко агресивна музика, но интелигентна и задълбочена. Точно това мен лично ме дразни в групите, дето бяха модерни през 90-те - толкова бяха залитнали да се правят на всяка цена на различни, и на иноватори, и толкова се стараеха да се дистанцират насила от "старците", че в даден момент се отрекоха от всичко - пълен нихилизъм. Вече всичко спря да има значение - липсваше интелектуална подплата, няма майсторско музициране, няма качествени текстове, няма нищо - само шум, еднообразни акорди, и безсмислени лирики, в които освен, че се псуваше повече, ама някак си френетично, безумно, и маниакално, нямаше кой знае какво да се чуе. Крайна фаза на това безумие - Limp Bizkit.

И мисля да завърша с риторичен въпрос, понеже сме в сайт за тежка музика, и смятам, че точно на хората, които го четат, не е нужно да им се обяснява - откога броят фенове стана определящ и най-важен критерий за това кой изпълнител пише качествени песни, и кой - не ? Никой не оспорва бройката фенове на KoRn. Ама на Бритни Спиърс - също.

ПС: До: Анонимен - 2013-10-21 17:53:02 - Ти си стопанисвай твоя меч, а аз моя, ок ?

Благодаря за вниманието, Stay Heavy
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Жоао Витор 21.10.2013 22:20:43 отговори + 0 0
Mastodon са еднообразни ??? Не говори неподготвен, ако обичаш . Иначе Koяn са явление в музиката , а последният им албум ПРОСТО КЪРТИ И ИЗВОЗВА ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 21.10.2013 21:22:47 отговори + 0 0
@popfolk_headbanger - 2013-10-21 12:02:27
недей да говориш глупости за грънджа и Нирвана именно те заедно с Аlice in Chains,Soundgarden и Pearl Jam през 90-те обърнаха света с хастара на вънка.Еднообразна е музиката на сувременните ви любимци като MASTODON CHIMAIRA,BFMV,TRIVIUM KILLSWITCH ANGAGE (особено периода с онова бежавото недоразумение)bring me the horizon,Lamb of GOD ,CALIBAN новата версия на MACHINE HEAD (спомням си на времето какъв метал правеха , лесно различим и запомнящ се не като сега ...) и хилядите други шаблонни банди да не изпроявам още имена че ще забравя някоя модерна банда та може и да ми се обидят че съм ги забравил ''хаха''.
Колкото до Кърт Кобейн мога да ти каже че още приживе си е бил легенда.Човек който от малък е слушам МЕТАЛ и Пънк духовен идиот си ти пич. направи това което Кър е направил и яак ела да лаеш като озлобено псе.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
@Анонимен - 2013-10-21 19:26:00
''на една група не ѝ ли пише името със спрей, там където пушат и пикаят из училищните дворове, значи е пропуснала да удари там, където трябва. ""
ТОЧНО КРАТКО И ЯСНО НЕКА СЕ НАУЧАТ ДЕЦАТА.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2013 19:26:00 отговори + 0 0
Следствие на "културния упадък", уважаеми попфолк, са всички метъл, та и рок групи. Затова харесваме такава музика - циклища, гневна, сурова, директна, с посредствени вокали и груби текстове. В противен случай щяхме да харесваме опера, естрада, джаз и т.н. Сори, ама на една група не ѝ ли пише името със спрей, там където пушат и пикаят из училищните дворове, значи е пропуснала да удари там, където трябва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

antifolk 21.10.2013 18:23:26 отговори + 0 0
Страшно много ме дразнят хора, които си изказват мнението и след това предтендират, че е факт. Вместо да демонстрират мислене и разбиране, демонстрират ограниченост и обремененост.

Корн вече са си взели своето и никакви анализчета не могат да им го отнемат. Това, че толкова хора продължават да искат да ги гледат на живо говори доста ясно за това. Духовният упадък е субективен...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ето линк 21.10.2013 17:57:40 отговори + 0 0
с по-добро качество

http://www.youtube.com/watch?v=9gyXyP0c5QQ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.10.2013 17:53:02 отговори + 0 0
Корн са могъща група и никакви български, и каквито и да е, хейтърчета не могат да променят това. Гимназии, обстановка, бла бла. Провери си меча, пич, май не свети. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nik 21.10.2013 17:23:06 отговори + 0 0
Дреме им на Корн,за вашите бедни и незнаини душици.Както беше казал Джеимс от Металика:Ние не съобразяваме музиката си с мнението и вкусовете на други хора,и затова днес Металика е това което ние искаме да бъде!,,
Корн са голяма и световно извесна група,макар че за фенове като мен,не могат да повторят това което направиха с първите си два албума,но това явно не им пречи да карат хората да се кефят по фестивалите както се вижда от видеото.Аман от музикални специалисти и разбирачи във все по-малка България!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2013 15:24:23 отговори + 0 0
Абе вие тъпаци чувате ли се какво говорите и то за КОРН?/!!!Ти попфолкхедбенгара що не бегаш да се покълчиш на Преслава бе ********. Кой въобще си ти да обсъждаш ВЕЛИКАНИ КАТО КОРН,а?Къв упадък,ква гимназия хаха..По мое време английската гимназия цялата беше изрисувана в мейдъни и металици и в двора се пиеше и друсаше до припадък..Не съм голям фен на групата ама такива дървени философи като теб яко ме дразнят..Упадък хахаха,Я се скрий бе! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 21.10.2013 15:06:01 отговори + 0 0
КоРн далеч не са най-лошата група,но да не са от ранга на арт рок-а. И все пак направиха хитови парчета и пораздвижива и посъживиха стила ,който беше доста поостарял. Смесиха метъла с други стилове и го смесиха добре ! И все пак получиха поне малко признание: KORN Inducted Into Guitar Center's Historic RockWalk

http://www.blabbermouth.net/news/video-korn-inducted-into-guitar-centers-historic-rockwalk/#rcWDJfuslJycCMBG.99
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 21.10.2013 14:29:16 отговори + 0 0
Не казах, че са виновни за ситуацията по дворовете на гимназиите, а че също като нея, Korn (и подобните на тях) са следствие от културния упадък. А бе хора, вие, четете ли внимателно ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


popfolk_headbanger 21.10.2013 14:23:04 отговори + 0 0
Аз ли да ти казвам какво да слушаш ?

Човек слуша и харесва това, в което припознава себе си в най-пълна степен. И това, което отразява духовните му потребности. Ако твоите са да слушаш циклещи еднообразни звуци, без никаква идея за инструментализъм, без никаква идея да се направи нещо красиво, завършено, стойностно и качествено, слаби вокали, и глуповато-гневни текстове, изглежда, че това е най-подходящия стил за теб.

Казах каквото казах, защото това са факти, а не моя лична оценка. Независимо на кого му харесва, и на кого не.

Освен това в класическия метъл се пее за доста по-разнообразни неща, и темите му не се изчерпват само със "драконите, мечовете, Один ..." и т.н. Хубаво е да се поинтересуваш, и да чуеш това-онова, вместо да говориш наизуст.

Иначе човек слуша, каквото му харесва, няма две мнения



Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2013 14:20:21 отговори + 0 0
хахах korn били виновни са положението в дворовете на гимназиите. Разходи се сега из дворовете на гимназиите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2013 13:57:10 отговори + 0 0
Добре де, попфолк хедбангър, защо не ни светна какво трябва да слушаме, за да не сме подвластни на тоталния културен крах в световен мащаб? Ама ако може да не е от сферата на драконите, мечовете, Один и певците, които пеят като певици.
Иначе си прав, нищо не остана от гръндж групите. Нито Алис Ин Чейнс, нито Саундгардън, Пърл Джем пък съвсем се изгубиха. Онова пък, барабанистчето на Нирвана едва свързва двата края и то.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

пешо 21.10.2013 13:27:40 отговори + 0 0
popfolk_headbanger, евала бате, не мога го напиша по-точно! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2013 12:22:57 отговори + 0 0
Много се кефя разни трута, като гнявят срещу Korn. Само умряло куче не го ритат Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 21.10.2013 12:04:40 отговори + 0 0
Пф, добре, че не са Пинк Флойд, бих казал аз. Така ми харесват! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 21.10.2013 12:02:27 отговори + 0 0
KoЯn според мен са съвсем закономерно явление - следствие от тоталния културен крах в световен мащаб, след края на Студената война. Сетете се какво беше по дворовете на гимназиите през 90-те, като следствие.

Лично аз съм склонен да възприемам, KoRn, както и цялата им скапана нео-метъл вълна ( + грънджа, съжалявам, фенове на Nirvana), като Джъстин-Бийбърите в рока и метъла. И нищо повече. Съжалявам, ако съм обидил феновете на тези "жанрове", но хайде вече да си отворим очите за някои очевидни истини.
Хайде да не се лъжем - повечето, които свиреха такива неща са си посредствени музиканти, и произвеждаха еднообразни музики, еднообразни текстове, и т.н. Духовна пустош, толкоз. Бяха модерни и се скриха от сцената също толкова бързо, колкото и я населиха.

И ако сега KoRn все още са на сцена, това се дължи единствено на факта, че наистина бяха сред пионерите на този културен разпад. Останалите банди от тази вълна нещо не ги виждам...никъде.

PS: Малко out-of-topic, но във връзка с това което казвах по-горе - смятам, че единствената причина, поради която на Кърт Кобейн се гледа като на легенда, е че се застреля в състояние на наркомански делир. Ако беше останали жив, щеше да си е част от миналото.

Нито музиката му е била чак пък толкова вдъхновена, нито текстовете - само едни суицидни вопли, и хленчения.

Това са тези хора - наркомани и духовни идиоти. Който иска да се обижда.


Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 21.10.2013 10:24:48 отговори + 0 0
КоРн, че не са пинк флоид не са не споря, но все пак си имат славата на пионери в този жанр. Така, че няма как да са измислени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Минестаа 21.10.2013 10:19:52 отговори + 0 0
Освен това не се къпят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 21.10.2013 09:40:08 отговори + 0 0
Т'ва KORN, са супер измислена група, дрогарски братлета.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Минестаа 21.10.2013 08:44:30 отговори + 0 0
Не мога да не го кажа, ама и това не е Сепултура! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".