Derrick Green опровергава слух, дочут от Max Cavalera, че SEPULTURA няма да издават повече албуми

30 юни 2014, 20:23 ч. 457 / 3 4
пред./следв.

   В началото на месеца бразилските траш метъл легенди SEPULTURA гостуваха отново у нас. Малко по-късно в интервю бившият фронтмен на групата Max Cavalera заяви, че до него е достигнал слух, че групата няма да издава повече албуми. Настоящият вокалист Derrick Green обаче опровергава подобни твърдения пред "TotalRock Radio", коментирайки, че няма идея откъде е тръгнал слухът, и че такава информация е абсолютно невярна и нелепа.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Еленко Триптококов 1.07.2014 10:53:10 отговори + 1 0
До колкото помня, последният им издаден албум е Roots, така че има логика в изказването му. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

@@@ 1.07.2014 02:02:56 отговори + 0 0
То си е и бизнес. И до днес , пари към групата SEPULTURA се превеждат на сметка на името на MOНИКА КАВАЛЕРА ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крис 30.06.2014 22:06:49 отговори + 0 1
Макс Кавалера е жалък смешник и тъпо хипи, което толкова години не спря да злобее срещу бившите си колеги, които съвсем заслужено го изгониха, когато опита да превърне групата в семеен бизнес. На всичкото отгоре и албумите, които издава с всичките проекти, които създаде след това, не струват пет пари. Тоя тревоман изобщо не знае кво говори вече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sep 30.06.2014 21:19:06 отговори + 0 0
"Животното" Дерек \m/
Любимият ми концерт за последните една-две години!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".