Десетки музиканти изказват почитта си към Нелсън Мандела

6 дек 2013, 10:14 ч. 154 / 5 14
пред./следв.
Новината за смъртта на бившия президент на ЮАР и дългогодишен борец срещу Апартейда отекна по целия свят във вчерашния ден. От мига на известието и досега, без да спират, рок музиканти от цял свят изказват и показват почитта и преклонението си към ярката му фигура. Ето само малка част от посланията:
GUNS N' ROSES: "Винаги изглежда невъзможно, докато не се случи. RIP Nelson Mandela"

Slash: Наистина е тъжно да чуя, че сме загубили великия Нелсън Мандела, един от малкото стълбове на човечеството, които бяха останали".

Duff McKagan: "Той промени начина, по който светът мисли. Какъв, велик, велик човек."

Glenn Hughes: "Нелсън, твоята любов и светлина преместваха планини. Светът загуби пратеник на яркия огън на любовта. Посещението ми в твоята страна тази година промени живота ми."

LIVING COLOUR: "RIP Nelson Mandela! Продължавай с борбата."

Tom Morello: "Герой. Борец за свобода. Желязна воля и милостиво сърце. Благодаря за твоята борба и твоя пример за подражание."

Alex Skolnick: "Какво огромно вдъхновение - представете си да прекараш 27 години в затвора и след това да призоваваш за мирна съпротива."

Paul Stanley: "Човек на принципите, който живееше според веруюто си и промени страната си и целия свят."

Gene Simmons: "Тъжен ден. Велик човек."

Nikki Sixx: "RIP Nelson Mandela. Човек, който промени света".

Chris Cornell: "Светът не трябва никога да забравя Нелсън Мандела. Той го остави много по-добър, отколкото го намери."

DJ Ashba: "Загубихме невероятен човек."

Dave Mustaine: "Какъв страхотен човек и какво наследство".

Jeff Scott Soto: "Светът е с няколко крачки по-напред заради неговите каузи"

От наследниците на Ronnie James Dio: "RIP Nelson Mandela. Ще ни липсваш. Ти сега си при Ronnie."

IN FLAMES: "Почивай в мир, Нелсън Мандела! Истински герой и борец за човешки права и свобода."
Nelson Mandela

още за:

Nelson Mandela
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бойка Борисова 6.12.2013 18:08:37 отговори + 0 0
Az - 2013-12-06 17:51:17
А Европа като е залята с чернилки?Дай и ние да ги убиваме по улиците,щото са се "натресли" в нашите държави!?!Стига глупости!Дадоха им властта навсякъде в Африка и ги видяхме какво могат.Сеят само войни,смърт и разрушения.Негрите са създадени да ги управляват,а белите да господстват!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гого 6.12.2013 18:03:02 отговори + 0 0
Никъде на юг от екватора няма държава преди да се натресат белите Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Az 6.12.2013 17:51:17 отговори + 0 0
Натресли се белите в чужда държава, ограбвали са богатствата й и са поставили местните в егати положението, а после черните били виновни за отношението си към тях. WTF?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хеймс Джетфийлд 6.12.2013 16:48:07 отговори + 0 0
Точно така Мандела е комунист, терорист и бандит подобно на Левски, Ботев, Раковски, Бенковси и други подобни "толерасти"!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бойка Борисова 6.12.2013 16:47:54 отговори + 0 0
http://www.playradio.bg/blog/?p=261

Неграта са брутални животни,както мюслитата,евреите и комунистите.Третата св. война милост за тях няма да има,и за всички загинали невинни бели ще бъде отмъстено жестоко.Може да видите какво се случва на белите в Африка,само защото са с друг цвят на кожата!На тях някой да им е защитил правата?Мандела и псевдопацифистките лицемерни западни режими е*аха мамата на една процъфтяваща държава.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mengele/FBI 6.12.2013 15:11:09 отговори + 0 0
Повечето от "хората" и групите отдали почит са или евреи или негри....Защо ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Шукарията 6.12.2013 15:08:25 отговори + 0 0
Признавам, че не зная много за Нелсън Мендела, но тази омраза по-долу не е ли малко прекалена? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Метъл 6.12.2013 14:44:27 отговори + 0 0
Расисти, националисти или там каквито сте,не опетнявайте паметта на човек като МАНДЕЛА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бойка Борисова 6.12.2013 14:29:31 отговори + 0 0
Еее,време му беше.Остави една обрулена държава.Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аслан 6.12.2013 13:46:37 отговори + 0 0
Така е, Нелсън мандела е терорист и комунист и това е исторически факт, всеки зайнтересуван може да го провери. Водил е въоръжена съпротива и сам е принзавал, че с отрядите му са "прекалявали" понякога Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


щурлю 6.12.2013 12:46:34 отговори + 0 0
vlady, много му разбираш! и какво искаш всъщност да кажеш?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Реалист 6.12.2013 12:44:14 отговори + 0 0
Мандела беше терорист, комунист и символ на толерастията!
Южна Африка процъфтяваше и беше една от 10те най-развити държави в света при апартейда, а сега е клоака.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 6.12.2013 12:19:01 отговори + 0 0
*********************************. Преди него Южна Африка беше доста развита държава с ред и законност в момента по икономически показатели се доближава до България при високо ниво на престъпността. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 6.12.2013 11:35:29 отговори + 0 0
Сега е време там нещата да си дойдат по местата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".