Десетте най-четени новини на KATEHIZIS.COM през март 2008 г.

3 апр 2008, 13:53 ч. 184 / 5 5
пред./следв.
През март 2008-а малко се поизложихме. Не публикувахме и 400 новини. Броят им от третия месец на годината е едва 382. Да, срам ни е ;-)
   Все пак, да направим кратък обзор на десетте най-четени от тях:

   Подобно на февруари, когато новината за концертите на METALLICA и KISS в България бе безапелационно най-четената, сега такава стана информацията от пресконференцията за "Kaliakra Rock Fest 2008", която се състоя на 20 март (прочети). По стар български обичай и по-нова традиция на "Metal Katehizis", ние бяхме първите които съобщиха за гостуването на Alice Cooper, SLAYER и IN FLAMES в Каварна. И за 11 дни, до края на март, публикацията бе видяна 3182 пъти, като получи и над 100 коментара. Съвсем основателно - очертава се поредното много горещо концертно лято.

   На второ място е информацията от друга пресконференция - тази за "Lovech Party Fest" (прочети). От шестте дни на фестивала интерес за нашата аудитория представляват само последните два, когато в Ловеч ще гостуват TWISTED SISTER и W.A.S.P. (10 и 11 май). Но това беше достатъчно, за да бъде прочетена 1315 пъти респективната новина, а малкият брой коментари, които получи, се дължат на обстоятелството, че де факто и за двете шоута се знаеше от доста време, тъй като те бяха анонсирани на официалните сайтове и на TWISTED SISTER, и на W.A.S.P.

   Третата най-четена новина отразяваше слух, който на този етап е поне наполовина верен - че SLAYER ще гостуват на "Kaliakra Rock Fest", а за концерта си в Каварна на 31 май APOCALYPTICA ще дойдат с вокалиста на RAMMSTEIN Till Lindemann (прочети). Това нашите посетители четоха и препрочетоха 1257 пъти.

   Една седмица преди края на месеца, публикувахме уникалния материал "Фантастика и Хеви Метъл" на нашия бележит автор Адриан "Maldoror" Лазаровски, принципно написан за сборник с фантастични произведения. Самата статия се хареса на едни, не допадна на други и събуди завистта и "хейтърството" на трети. А новината за нея (прочети) бе видяна 1185 пъти. Това ни е достатъчно!

   На 9 март стартирахме игра, съвместно с организаторите на концерта на KAMELOT в България "ABV Pro", чрез която двама от вас спечелиха безплатни билети за събитието (прочети). Ясно е, че подобни начинания винаги будят любопитство и новината (за играта) бе видяна 1003 пъти и станата петата най-четена за месеца. Иска ни се да бяхме дали толкова билети за концерта, но няма как ;-)

   На шесто място е новината за появата на новото ефирно рок радио "Star FM" у нас (прочети). Тя бе видяна 884 пъти през миналия месец.

   На седмо място е една новина, която не е новина. Това е съобщението, че по повод НАЦИОНАЛНИЯ (думата за жалост се оказа чужда за някои наши читатели) траур в България на 5 март KATEHIZIS.COM ще смени основните си цветове за едни ден и ще стане "черно-бял". Нямахме намерение да включваме тази публикация в класацията за 10-те най-четени новини. Но искаме да кажем няколко думи...
   Близък роднина на един от членовете на екипа на "Metal Katehizis" бе в злополучния вагон на запалилия се влак, като за щастие остана невредим. Но трагедията бе достатъчно близо до нас, а и, освен това, бихме "зачернили" сайта си за едни нищо и никакви 24 часа, дори да нямаше наши близки хора във влака, тъй като бе обявен НАЦИОНАЛЕН (извинете за чуждицата) траур, а ние се считаме за част от българската "нация". Тук слагаме кавички, тъй като коментарите към новините ни показаха, че българската нация, освен че се римува, си отива чудесно с "лумпенизация". Уви, от липса на достатъчно сиво вещество страдат най-вече хората. Обвиниха ни в популизъм, все едно "Metal Katehizis" е политическа партия и след две седмици има избори. Обвиниха ни в какво ли още не, сякаш сме сменили цветовете за някаква материална изгода, а се дадоха и "полезни съвети" на хората, които пътуват, да не използват влакове, а да станат стопаджии, защото, вероятно, с МПС-тата не се случват инциденти или пък някаква висша сила ги пази...
   Дано повече няма поводи за национален траур, защото да чуваме още веднъж същите дивотии ще ни дойде твърде много. Дано наистина няма повече такива трагедии. Надежда нацията ни да поумнее и да се държи като единна такава, отдавна вече не храним...

   Осмо място - Въпросителната за концерта на APOCALYPTICA в Каварна отпада (прочети). Видяна 824 пъти.

   Девето място - IRON MAIDEN разбиват на футбол бразилски отбор, в който участват членове на SEPULTURA (прочети). Видяна 780 пъти.

   Десето място - репортажа от концерта на Chris Rea в София (прочети). Видян 742 пъти.

   Това е за март 2008 г. ......

още за:

Katehizis.com


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Fanatik Priest 4.04.2008 10:20:50 отговори + 0 0
Усещам, че една от най-четените новини за април ще бъде "главната" новина за първи април - просто месеца започва страхотно... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 3.04.2008 22:51:32 отговори + 0 0
Ще се забави, но ще си струва. Да речем, че е около наполовина готов :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тричка 3.04.2008 19:08:10 отговори + 0 0
ей, Сати, не сме забра'или за предстоящия, нов сайт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 3.04.2008 14:40:03 отговори + 0 0
Проблемът не е в спирането на сайта. Ти малко на принципа няма човек няма проблем... Не става така! Най-хубавото в тази статия беше, че се видя кои от читателите на сайта стават за нещо и кои стават само за посмешиште на всички (що-годе нормални). Още по-хубавото беше че към обяд от редакцията махнаха всички коментари под тази новина.
Поздравления за katehizis.com, вие сте изключително як сайт и най-важното - супер полезен сайт за хората, които се интересуват и занимават с праведна музика!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago De Oz 3.04.2008 14:26:34 отговори + 0 0
Сатире, ако верно са ви казвали такива глупости по повод траура за загиналите във влака хора, то май най-добре да спирате сайта, защото никой не може да се нарече човек или българин, ако толкова не може да разбере, защо по-дяволите са сменени цветовете на сайта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".