Десетте най-четени новини на KATEHIZIS.COM през януари

1 фев 2008, 01:16 ч. 217 / 3 10
пред./следв.
След края на януари 2008 г. KATEHIZIS.COM започва една нова традиция - в началото на всеки месец да публикува класация на десетте най-четени новини от предишния. Ето как изглеждаха нещата през изминалите 31 дни:

   Безспорната най-хитова новина бе за публикацията в списание "Хай Клуб", която "докара" METALLICA в България на 25 юли за баснословния хонорар от 1,5 млн. евро (прочети). Новината бе видяна 3103 пъти, а събра и над 100 коментара. Мразени от едни и боготворени от други, METALLICA успяват да разбунят страстите и предизвикат небивал интерес. Представяме си какъв ефект би имала официална информация за повторно гостуване на бандата у нас. Може пък и да видим наистина....

   Второ място с 1134 преглеждания зае новината за анкетата, чрез която посетителите на сайта ни трябваше да определят концерта на 2007 г. (прочети). Около нея също имаше доста пререкания, а макар и анкетата вече да приключи, обявяването на резултатите ще се забави малко, тъй като предстои премахването на голям брой манипулирани вотове.

   Третата новина в класацията, видяна 1094 пъти, не може да не ни радва - тя е за стартирането на секция "Статии" на KATEHIZIS.COM и уникалния обзорен материал на концертната 2007 г., дело на почти целия екип на "Metal Katehizis" (прочети). Дано догодина имаме достатъчно поводи да напишем още един пободен.

   Четвърто място - новината за концерта на MARDUK, ARTISIAN, ZONARIA и IN BATTLE на 9 януари в София (прочети). Тя бе видяна 1093 пъти - над два пъти повече, отколкото публика имаше на самото шоу. Сигурни сме, че на някои хора то е харесало толкова, че са се връщали отново и отново да препрочитат краткия ни репортаж, за да си припомнят това страхотно събитие.

   Пета се нареди новината за евентуалния концерт на W.A.S.P. в Ловеч на 11 май (прочети). Тя бе публикувана на 22 януари и видяна 924 пъти за 9 дни. Красноречиво, предвид, че това би било трето посещение на Blackie Lawless и компания у нас.

   За още по-кратко време - три дни, на шесто място се нареди дългоочакваната новина за пускането на пазара на "българското" концертно DVD на MANOWAR (прочети). 903 виждания или по около 300 на ден. За няколко часа видеодискът "Live in Bulgaria - Kaliakrа Rock Fest 2007" зае първо място в класацията за най-продавани стоки в онлайн магазина ни и със сигурност ще остане там задълго.

   Седмо място зае новината за слуховете за предстоящи концерти в Морската рок столица на България - Каварна, видяна 853 пъти, (прочети). Надяваме се скоро да почнем да пускаме новини вече за официално обявени събития, тъй като пролетта наближава и е време да започнем да правим плановете си за концертни пътешествия.

   На осмо място - отново непотвърдена концертна новина - прочетената 810 пъти публикация, чрез която първи ви съобщихме, че на официалния сайт на TWISTED SISTER има дата за шоу в България (прочети). 10 май. Ден преди евентуалното гостуване на W.A.S.P. в Ловеч. Да - замирисва на люляци.

   На 14 януари единствени от българските музикални медии се поинтересувахме защо се бави гореспоменатото DVD на MANOWAR, което трябваше да излезе още на 20 декември миналата година. И разбрахме (прочети), а новината за това бе видяна 750 пъти, което я направи девета в класацията.

   И накрая, но не на последно място, ако и да е десетото - официалната информация за гостуването в България на Lenny Kravitz (прочети). Видяна 743 пъти, при положение че някои хора заявиха категорично, че такава новина няма място на сайта ни... Без коментар.


   Факт - всички новини са пряко или косвено свързани с официално или неофициално обявени концерти в родината ни. Най-вероятно така ще бъде и през този месец. Ще си позволим и едно пророчество - че през февруари новините за потвърдени от българска страна концерти ще са повече от непотвърдените, преобладавали през януари. Посещавайте сайта ни редовно, за да бъдете навременно и точно информирани за най-интересните събития, както у нас, така и по света.
   За протокола - през януари 2008 г. KATEHIZIS.COM публикува общо над 400 новини (!!!). Това е абсолютен рекорд, откакто сайтът изобщо съществува.

   WE ROCK!


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пак съм аз 5.02.2008 02:11:04 отговори + 0 0
а тая новина ако може така да се нарече в момента е 3 или 4 по ред сред най-четените за момента значи би трябвало да я има в класацията за месец февруари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkane 1.02.2008 16:39:34 отговори + 0 0
и от мен едно потупване по гърба =) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sisi 1.02.2008 14:43:17 отговори + 0 0
Наистина страхотен сайт - полезен, интересен )Браво ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 1.02.2008 13:50:44 отговори + 0 0
сайтът ви е зверски полезен, дори и това определение му е слабо, на ден ми се събират към 10 посещения, понякога повече... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 1.02.2008 12:33:20 отговори + 0 0
me help, me help Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иво 1.02.2008 11:01:43 отговори + 0 0
"Ще си позволим и едно пророчество - че през февруари новините за потвърдени от българска страна концерти ще са повече от непотвърдените, преобладавали през януари." - дано да е така, концертите в България са твърде малко и ще бъде хубаво да имаме повечко поводи за радост!

А иначе продължавайте с добрата работа, желая Ви успех!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fruzo 1.02.2008 10:07:54 отговори + 0 0
Живи и здрави ! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dani 1.02.2008 10:03:11 отговори + 0 0
Много як сайт, благодаря ви за труда и информацията, която ни давате. А дано наистина видим METALLICA!!!
YOU ROCK!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

CatherinaDeMedici 1.02.2008 09:46:52 отговори + 0 0
Радваме се, че си имаме www.katehezis.com Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tejuk Metalist 1.02.2008 07:45:59 отговори + 0 0
YOU ROCK! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".