DESTRUCTION отказаха да свирят заради лоши условия в клуб в Италия

3 фев 2017, 16:33 ч. 1598 / 5 8
пред./следв.

   Германските траш метъл ветерани DESTRUCTION изнесоха първия си концерт от осем години насам в София преди два дни - на 1 февруари, заедно с бразилките NERVOSA и сънародниците си REZET. И трите банди оставиха чудесни впечатления в българската публика, след което продължиха турнето си към Апенините. 

   Днес, 3 февруари, групите трябваше да свирят в 150-хилядния град Фоджия, Италия. Мястото на събитието е "Karisma Live Club", при вида на който DESTRUCTION са отменили концерта. Schmier и компания посочват, че мястото на отговаря на техническите им изисквания, неадекватно е като обстановка и не на последно място - не е безопасно за провеждане на метъл концерт. Дали това е така може да прецените от снимката по-долу. 

 

още за:

Destruction


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-идиот 4.02.2017 11:56:00 отговори + 7 0
stednews,роктийтъра беше 1:1 със сегашния микстейп,който обаче не е кебапчийница нали така Ханс

Колкото до Дистракшън, не продаваш-свириш в дупка.Точка!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 3.02.2017 17:57:03 отговори + 7 2
италияните са с ужасна организация на концертите . тук сме в пъти по-добре от тях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stednews 3.02.2017 18:32:11 + 4 7
Определено - примерно с организацията на концерт на Самаел в кебапчийница към зала Фестивална. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 3.02.2017 20:41:14 + 7 1
Баба ти е кебапчийница. Онова се водеше Рок Театър тогава и концертен клуб. Не че беше особено удачен освен за БГ ъндърграунд, но не беше кебапчийница. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stednews 3.02.2017 20:54:54 + 2 9
Баба ми почина, а кебапчийница би имала по-добра акустика от въпросния "Рок театър", който напълно обезсмисли гостуването на Самаел. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

никой 4.02.2017 08:27:55 + 6 1
А какво наследство ти остави? Явно не е акъл. Саунд се прави основно от три фактора. Степенувам ги по важност:
1. Техника
2. Озвучител
3. Акустика

Техниката се осигурява каквато групата я е поискала. Озвучителя си го води групата. И акустиката е накрая. Но на българските "специалисти" винаги мястото им е виновно и никога озвучителите
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Експерт 4.02.2017 09:08:57 + 2 5
Те пък Samael са една банда ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Примата на Миланската ска 3.02.2017 16:38:14 отговори + 10 3
Не са прави. Имат си библиотечка до сцената да си оставят разни неща по рафтовете й и може би дори да си взимат разни неща от там. Какво искат повече???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".