DESTRUCTION с официално изявление за трибют концерта на Witchhunter

18 яну 2009, 10:22 ч. 378 / 9 8
пред./следв.
За неуредиците около участието на DESTRUCTION в трибют концерта за починалия барабанист на SODOM Chris Witchhunter ви съобщихме тук. След като историята бе разпространена из световните метъл медии, очаквано идва и официалното изявление на Schmier и компания по случая, в което вината е хвърлена върху т. нар. "промоутър" на шоуто. Съобщението гласи:

   За да прекратим слуховете за неучастието си на трибют концерта за Chris Witchhunter, трябва да разкажем истината за непрофесионалното отношение на т. нар. "промоутър". DESTRUCTION се съгласиха да свирят безплатно, без никакви изисквания, освен едно - професионален плакат. След това изживяващите се като промоутъри премахнаха DESTRUCTION от списъка. Без никаква комуникация с групата или нашата агенция. Нищо!
   Решението бе извън нашия контрол и ще навреди само на феновете и роднините на Chris. В знак на уважение към нашия мъртъв приятел, няма да се въвличаме в публичен спор по този безсмислен въпрос. Събитието е добро за Chris и неговото семейство. Той би се обърнал в гроба, след такава глупава постъпка. DESTRUCTION се извиняват за това безмозъчно решение на самозвания промоутър. Подкрепете Chris и неговите роднини!


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


М16 12.02.2009 18:36:04 отговори + 0 0
тцтцтц и тоя палячо си мисли че някой ще му повярва... ама от траш "звезди" Каква грандомания за величие ги гони някои хора... Плаката не му харесвал, що за глупости са това... Това е концерт в почит на Крис, не е коледен концерт... Ей голям тъпак е тоя... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 18.01.2009 17:08:54 отговори + 0 0
Фенска му работа.....ко да праиш?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.01.2009 14:35:01 отговори + 0 0
ко сте се напекли, кат че ли ше одите на концерта! кой крив, кой прав - нема значение! ще свирят ли Destruction - не! точка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whiplash 18.01.2009 12:43:37 отговори + 0 0
дистръкшън си бяха на плаката до танкард но не като хедлайнери тъй като ключова част в кариерата на Крис е в Содом,това е и най-доброто в кариерата му(като барабанист на Содом)затова и те го организират.Другите са съпорт банди просто в които той е участвал акто заместник...Асасин дето помитат дистръкшън оплакват ли се???не...пък и шмиер се опитва да си измие ръцете в промоутърите...боже колко ме дразни този човек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 18.01.2009 12:03:33 отговори + 0 0
"Vexo-NekroSexo".....злетак......промоутърите другия път....! Ако наистина искат да участват в този трибют...това няма да ги спре... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.01.2009 11:57:56 отговори + 0 0
Някой да знае кой е промоутърът ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vexo-NekroSexo 18.01.2009 11:14:15 отговори + 0 0
Ти, щот работиш за съответната промоутърска агенция, айде не се обаждай неподготвен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DirtyDream 18.01.2009 10:46:59 отговори + 0 0
АХАХАХАА ! Как се опитват да ни замажат очите...не е истина! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".