DESTRUCTION са получили финансова помощ от германското правителство, за да се справят с проблемите заради пандемията

13 май 2020, 14:00 ч. 961 / 5 8
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на германските траш метъл легенди DESTRUCTION Schmier разкрива, че групата се е възползвала от финансова подкрепа от германското правителство за справяне с кризата, породена от пандемията от коронавируса COVID-19.

   Музикантът казва, че това е станало възможно, тъй като DESTRUCTION са регистрирани като търговско дружество. Когато настъпи масовата отмяна на концерти и забрана за провеждане на масови предприятия, DESTRUCTION са били "уплашени до смърт", тъй като почти всички приходи на бандата са от участия на живо.

   Schmier коментира, че и процедурата за кандидатстване и одобрение е била изключително бърза и облекчена, а като цяло Германия е доста бюрократична държава. И в крайна сметка финансирането е помогнало да групата да оцелее.

 

schmier



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Сокол 14.05.2020 08:54:41 отговори + 10 1
Оплаква се, че Германия е бюрократична държава!? Не е живял тук, да види какво е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DedoUdeado 13.05.2020 19:32:18 отговори + 16 0
Абе не вярвам аз че точно Шмир се е ,,уплашил до смърт". По-скоро са видели че държавата раздава едни пари и са се наредили и те на опашката. Успели са да вземат-лошо няма. А чичко ви Шмир е врял и кипял в ресторантьорския бизнес, а и след 35 години на сцената да ми разправя че няма пари за 2-3 месеца е просто несериозно. Абе да са живи и здрави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЕдинЧовеЧеЦ 13.05.2020 18:20:23 отговори + 11 4
Шмир е доста комерсиален тип... Стойки, имидж... На възпоменателния концерт по случай смъртта на Witchhunter, отначало бе отказал да участват под предлог, че логото на Destruction не било на централно място на плаката... А забрави, кой им спаси турнето през '86 с Kreator и Rage,,, Палячо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 13.05.2020 15:44:40 отговори + 21 4
Не мога да разбера нещо. 2 месеца без концерти и половината групи останаха без пари и почнаха да искат пари от държава и феновете. Как е възможно 20г и повече да си в бранша и за два месеца едва ли не да фалираш? Всичко ли си изпил и как така да нямаш никакви спестявания? Ясно ми е, че основните им доходи са от концерти. Вече почти никой не купува дискове, но да нямаш спестени пари... Не го разбирам това. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 13.05.2020 16:15:23 + 5 7
Destruction дори били регистрирани като търговско дружество! )))) Не би ме учудило ако Джийн Симънс е главен мениджър на дружеството! ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

....... 13.05.2020 16:15:47 + 12 0
Може и да имаш. Но да са си лично на твое име в банката или под дюшека. А фирмичката да е на нулата. И държавата като дава що да не вземеш?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 13.05.2020 17:05:31 + 9 0
Доста повече от 20 години са в "бранша" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 13.05.2020 14:31:00 отговори + 7 2
Бравас! И DVD- лайв успяха да издадат даже. Нека! Destruction са любимата ми банда откак станах метъл преди близо 30 години! Може би съм го споменавал. Еххх, спомени... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".