DESTRUCTION се разделят с китариста Mike Sifringer, обявяват заместник

19 авг 2021, 16:13 ч. 860 / 6 0
пред./следв.

   Германската траш метъл институция DESTRUCTION обяви официално, че се разделя с китариста и един от основателите на бандата Michael "Mike" Sifringer.

   Вече е ясен и неговият заместник - роденият в Аржентина и живеещ в Белгия Martin Furia. Последният е известен преди всичко като продуцент, работил с NERVOSA, EVIL INVADERS и др.

   В началото на месеца ви съобщихме, че Mike е отсъствал от последните няколко концерта на DESTRUCTION, като според фронтмена Schmier сподели, че струнникът се е оттеглил без да даде обяснение и все още няма яснота за положението му. Сега вече става известно, че той е заменен. По-долу може да гледате видеоклипа "State of Apathy" с участието на новото попълнение в състава. Песента е първи сингъл от новия албум на групата, който се очаква през 2022 г.

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".