DESTRUCTION ще запишат "Thrash Anthems II" с PledgeMusic-кампания

21 фев 2017, 17:39 ч. 676 / 7 1
пред./следв.

   Германските траш метъл ветерани DESTRUCTION, които гостуваха в София в началото на месеца, ще запишат албума "Thrash Anthems II" с финансиране от феновете чрез PledgeMusic-кампания. Както и първата част, издадена през 2007 г., дискът ще съдържа презаписани класики на бандата. Някои от песните в бъдещия албум ще бъдат "United by Hatred", "Confused Mind" и "The Ritual".

   В процеса на работа DESTRUCTION ще информират феновете как вървят нещата. За повече подробности посетете този адрес. Фронтменът и лидер на групата Schmier уточнява, че това начинание не променя обвързаността на бандата с лейбъла "Nuclear Blast", който остава издател на DESTRUCTION.

 

destruction

още за:

Destruction


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


абе 21.02.2017 19:13:38 отговори + 2 3
Nuclear Blast нямат пари, за да ги спонсорират, или...? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".