Детайли за дебюта на соло проекта на Sharon den Adel MY INDIGO и лирик-видео към песента "Out of the Darkness"

15 дек 2017, 23:21 ч. 1149 / 2 0
пред./следв.

   Както знаете, холандската вокалистка Sharon den Adel, добила световна известност с групата WITHIN TEMPTATION, обяви, че създава свой самостоятелен проект. Той ще носи името MY INDIGO и ще включва музиканти, различни от участващите в основната ѝ банда. Стилът се описва като поп от 80-те години на миналия век.

   На 20 април 2018 г. ще излезе едноименният дебютен албум на MY INDIGO. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката, както и лирик-видео към едно от парчетата - "Out of the Darkness". През миналия месец бе реализиран видеоклип към песента "My Indigo".

01. My Indigo
02. Indian Summer
03. Out Of The Darkness
04. Star Crossed Lovers
05. Crash And Burn
06. Someone Like You
07. Black Velvet Sun
08. Lesson Learned
09. Safe And Sound
10. Where Is My Love

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".