Детайли за дебютния албум на Kirk Windstein "Dream in Motion", вижте видео към заглавната песен

9 ное 2019, 09:25 ч. 456 / 3 0
пред./следв.

   Фронтменът на CROWBAR Kirk Windstein (екс-DOWN) ще издаде първия си самостоятелен албум, озаглавен "Dream in Motion", на 24 януари 2020 г. чрез "Entertainment One".

   Материалът за творбата е записан за период от около две години в родната на музиканта Луизиана. Всички вокални, китарни и бас партии са на Windstein, а ударните и допълнителни ефекти са на дългогодишния му приятел и партньор в продуцирането Duane Simoneaux (CROWBAR, DOWN, EXHORDER).

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката, както и видеоклип към заглавното парче. Режисьор е Justin Reich (BLACK LABEL SOCIETY, ROYAL THUNDER). Траклист:

01. Dream In Motion
02. Hollow Dying Man
03. Once Again
04. Enemy In Disguise
05. The World You Know
06. Toxic
07. The Healing
08. Necropolis
09. The Ugly Truth
10. Aqualung (JETHRO TULL cover)

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".