Детайли за новия албум на BETWEEN THE BURIED AND ME, чуйте сингъла "Fix the Error"

25 юни 2021, 13:38 ч. 651 / 6 0
пред./следв.

   Американската прогресив метъл банда BETWEEN THE BURIED AND ME ще издаде новия си студиен албум "Colors II" на 20 август. Както личи от заглавието, творбата е продължение на диска от 2007 г. "Colors".

   В някои от песните в творбата ще участват гостите Mike Portnoy (екс-DREAM THEATER, THE NEAL MORSE BAND и мн. др.), Navene Koperweis (ENTHEOS, екс-ANIMALS AS LEADERS) и Ken Schalk (екс-CANDIRIA).

   По-долу ще намерите списъка с песни, обложката, както и стрийм на първия сингъл от албума. Парчето се казва "Fix the Error". Траклист:

01. Monochrome
02. The Double Helix Of Extinction
03. Revolution In Limbo
04. Fix The Error
05. Never Seen / Future Shock
06. Stare Into The Abyss
07. Prehistory
08. Bad Habits
09. The Future Is Behind Us
10. Turbulent
11. Sfumato
12. Human Is Hell (Another One With Love)

 

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".