Детайли за новия албум на DROWNING POOL, чуйте сингъла "Mind Right"

8 авг 2022, 07:19 ч. 411 / 6 0
пред./следв.

   Американските алтърнатив/хеви/нюметъли DROWNING POOL ще издадат новия си студиен албум "Strike a Nerve" на 30 септември чрез "T-Boy"/"UMe".

   Това е първа дългосвиреща творба на групата от 2016 г. насам. Продуценти са музикантите от бандата и Shawn McGhee. По-долу може да чуете първия сингъл - "Mind Right", както и да видите обложката. Групата споделя, че парчето е написано скоро след смъртта на барабаниста Vinnie Paul и посветено на него и брат му Dimebag Darrell, отдавайки почит на PANTERA и влиянието им върху сцената в Далас.

   Траклистът е както следва:

01. Doing Time In Hell
02. Hate Against Hate
03. Stay And Bleed
04. Strike A Nerve
05. Racing To A Red Light
06. Choke
07. Everything But You
08. Down In The Dirt
09. Rope
10. A Devil More Damned
11. Mind Right

 

 

drowning pool

още за:

Drowning Pool


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".