Детайли за новия албум на YES "Mirror to the Sky", вижте видеото "Cut from the Stars"

10 мар 2023, 15:54 ч. 510 / 5 4
пред./следв.

   Британските прогресив рок легенди YES ще издадат новия си студиен албум "Mirror to the Sky" на 19 май чрез "InsideOutMusic"/"Sony Music" на двойно CD и четворен винил. Освен това, творбата ще се предлага в различни специални варианти, вкл. дигитално, а блурей версията ще бъде с Dolby Atmos, 5.1 Surround Sound и ще включва инструментални версии на песните, както и стерео микс с високо качество. Продуцент е китаристът Steve Howe.

   По-долу ще намерите списъка с песни и обложката, създадена от дългогодишния художник на YES Roger Dean, както и официален видеоклип към парчето "Cut from the Stars". Траклист:

CD1
1. Cut From The Stars 5:25
2. All Connected 9:02
3. Luminosity 9:04
4. Living Out Their Dream 4:45
5. Mirror to the Sky 13:53
6. Circles Of Time 4:59

CD2
1. Unknown Place 8:15
2. One Second Is Enough 4:04
3. Magic Potion 4:08

 

yes 2023 - mirror to the sky

още за:

Yes


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 15.03.2023 09:58:12 отговори + 0 0
Говориш наизуст. Йес е група, която отдавна е залязла. Кога е последният им велик албум? Кога в последният им сингъл поне в топ 10 на класациите? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wtf 15.03.2023 01:45:38 отговори + 1 0
Щом е далече от метъла, то поне половината от статиите не трябва изобщо да ги има тогава. И повярвай ми, много хора ще спрат да влизат в този сайт. То и под "метъл" вече се разбира нещо съвсем изчзнчено. Едно време метъл бяха Manowar и Металика, даже Iron Maiden никога не са били нищо повече от малко по-твърд хард рок. ама хайде, щом такива са разбиранията за метъл, предлагам сайта пак да си се преименува на метъл нещо си и да си пуска новини за незнайни и още по-незнайни музикални герои. Щом Йес не се коментира, какво повече да говорим? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wtf 14.03.2023 00:04:11 отговори + 1 1
Баси, статия за Йес, нов албум.... Става дума за Йес, една от най-великите банди на всички времена, едни от най-талантливите музиканти, легендарна музика.... И нито един коментар???? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 14.03.2023 11:08:46 + 0 1
Yes са достатъчно далече от метъла, за да не са таргет за огромнa част от четящите. Все пак тоя сайт преди се казваше METAL Katehizis... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".