Детайли за предстоящия албум на Blaze Bayley

4 яну 2017, 13:37 ч. 654 / 3 0
пред./следв.

   Бившият вокалист на IRON MAIDEN Blaze Bayley ще издаде новия си студиен албум "Endure and Survive" на 3 март чрез "Blaze Bayley Recording". Творбата е директно продължение на "Infinite and Entanglement" от 2016-а и втора част от планирата трилогия на певеца. Излизането на диска ще бъде подкрепено с голямо световно турне от 120 концерта между февруари и август. Най-близките до България дати засега са през юли в Сърбия и Босна и Херцеговина.

   Записите са направени с помощта на Chris Appleton (китара, беквокали), Martin McNee (ударни) и Karl Schramm (бас, беквокали). И тримата участват в британската банда ABSOLVA. Своя принос за композициите са дали и много гост-музиканти. Продуценти са Bayley и Chris Appleton, саунд-инженер и отговорен за миксирането е Miguel Seco, а мастерирането е поверено на Ade Emsley (IRON MAIDEN, TANK, Phil Campbell). Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката, създадена от Andreas Sandberg. През февруари ще излезе и първият сингъл от албума, придружен от видеоклип.

01. Endure and Survive
02. Escape Velocity
03. Blood
04. Eating Lies
05. Destroyer
06. Dawn of the Dead Son
07. Remember
08. Fight Back
09. The World Is Turning the Wrong Way
10. Together We Can Move the Sun

 

още за:

Blaze Bayley


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".