Детайли за "Triumph and Agony Live" на Doro Pesch

2 юли 2021, 16:45 ч. 815 / 7 0
пред./следв.

   По повод 35-годишнината на класическия албум на WARLOCK "Triumph and Agony" бившата вокалистка на бандата Doro Pesch ще издаде концертно изпълнение на цялата творба на 24 септември чрез собствения си лейбъл "Rare Diamonds Productions".

   Певицата сподели, че да представи на живо целия албум е била нейна мечта от известно време. Тя го е направила първо на фестивала "Sweden Rock", след това на турне в Америка, както и на фестивалите "Graspop" и "Norway Rock" преди няколко години. По-долу ще намерите списъка с песни и обложката на предстоящото издание, което ще се предлага на CD, винил, аудиокасета, блурей и бокс-сет с различни екстри. Траклист:

01. Legacy (Intro)
02. Touch Of Evil
03. I Rule The Ruins
04. East Meets West
05. Three Minute Warning
06. Kiss Of Death
07. Für Immer
08. Cold, Cold World
09. Make Time For Love
10. Metal Tango
11. All We Are

 

още за:

Doro PeschDoro


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".