Детайли за втория албум на TRIPTYKON

7 фев 2014, 13:22 ч. 269 / 7 1
пред./следв.
Събраните около легендата на HELLHAMMER/CELTIC FROST Tom Gabriel Fischer TRIPTYKON ще издадат втория си студиен албум "Melana Chasmata" на 14 април 2014 г. Музикантът е отново и продуцент на творбата, чието заглавие означава приблизително "дълбоки черни долини". Времетраенето на диска е около 67 минути, по-долу ще намерите списъка с песни и обложката. Артуъркът традиционно е създаден от легендарния швейцарски художник Х. Р. Гигер. Групата има записан и още материал, който ще излезе под формата на EP по-късно през тази или през следващата година.

01. Tree Of Suffocating Souls
02. Boleskine House
03. Altar Of Deceit
04. Breathing
05. Aurorae
06. Demon Pact
07. In The Sleep Of Death
08. Black Snow
09. Waiting

още за:

Triptykon


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


superoldschoolmetalfan 7.02.2014 13:32:30 отговори + 0 0
Това ще е нещо чудовищно!Том Уориър е гений!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".