Детметълите LOWBROW се разпадат

17 яну 2009, 18:02 ч. 68 / 2 2
пред./следв.
Вокалистът на дет метъл бандата от Флорида LOWBROW Richard Hornberger публикува съобщение, в което обявява края на групата. Името на скорошното турне в Европа "Buried In Europe" се е оказало символично, защото то е било последно за LOWBROW. Въпреки 18-те месеца, прекарани в затвора, китаристът Allen West (екс-SIX FEET UNDER/OBITUARY) изобщо не се е поправил. Останалите музиканти е трябвало да се грижат за него през цялото време и да се опитват да го държат далеч от алкохола и наркотиците, за да може да изпълнява задълженията си на сцената. Групата е съкратила сета си от 16 на 7 парчета и въпреки това нито едно от тях не е било изпълнявано правилно. При това положение за LOWBROW няма алтернатива, освен да прекратят съществуването си. Фронтменът Richard Hornberger се насочва към друг проект, който ще стартира в средата на февруари, а самият той не знае дали останалите членове на LOWBROW ще продължат да се занимават с музика.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xaxa 18.01.2009 09:38:48 отговори + 0 0
ех велик човек ама тея неща не прощават ... колко по яко е Obituary с него отколкото ония БОКЛУЧАР сантола Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sodom 17.01.2009 21:55:40 отговори + 0 0
Жалко за Allen West, явно няма да се върне при Obituary. Иначе Lowbrow имаха стабилен албум от 2001. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".