Детската книга от Paul McCartney "Hey Grandude!" излиза на български

27 авг 2019, 12:06 ч. 931 / 11 0
пред./следв.

   През следващия месец на българския книжен пазар ще излезе детска книжка, която е по-различна от останалите. Неин автор е легендарният вокалист/басист на THE BEATLES Paul McCartney.

   Оригиналното заглавие е "Hey Grandude!", а у нас тя ще бъде със заглавието "Хей, дядо Готин". Издателска къща "Сиела" ще тиражира изданието у нас през септември. Ето какво гласи анонсът:

Детска приказка, която звучи почти като песен на "Бийтълс"...

Запознайте се с дядо Готин – неуморния изследовател, който умее неподозирани вълшебства.

С помощта на магическия си компас дядо Готин поема на пътешествие с четиримата си внуци в търсене на нови приключения. Присъедини се и ти, ако се осмеляваш да яздиш летящи риби, да бягаш от развилнели се бизони и да бъдеш преследван от лавина!

Магическо приключение за цялото семейство от музикалната легенда Пол Маккартни, любим на поколения по цял свят, което ще ви отведе на пътешествие около света и ще ви прибере обратно вкъщи тъкмо навреме за сън!

 

още за:

Paul MccartneyCiela


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".