DEVILDRIVER планират албум с тежки кавъри на кънтри песни

1 мар 2017, 17:49 ч. 574 / 7 0
пред./следв.

   В последния брой на списание "Guitar World" фронтменът на DEVILDRIVER Dez Fafara и китаристът Neal Tiemann разкриват плановете на бандата да издаде албум с кавъри на кънтри песни. Те обаче ще бъдат "ненормално тежки", като ще включват и специални гости. Един от тях е китаристът на LAMB OF GOD Mark Morton. Подготвени са над 15 подобни композиции, сред тях са преработки на парчета на кънтри икони като Willie Nelson, Johnny Cash, George Jones and Johnny Paycheck, Hank Williams III, Hank Williams Jr. Steve Earle и др.

 

още за:

Devildriver


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".