Devin Townsend ще издаде нов албум през лятото

20 мар 2009, 21:45 ч. 112 / 3 3
пред./следв.
Екстравагантният канадски музикант и продуцент Devin Townsend (STRAPPING YOUNG LAD, STEVE VAI, LAMB OF GOD, DARKEST HOUR, GWAR) ще издаде първия от поредица албуми от името на DEVIN TOWNSEND PROJECT през това лято. Творбата ще носи краткото и неясно заглавие "Ki". Всяко едно от произведенията ще бъде записвано с различна група от сесийни музиканти, като за първия албум това са: Duris - ударни, Jean - бас и Dave Young - клавишни. Ще бъдат реализирани общо четири диска, които след това ще се появят и като бокс-сет с DVD, а избрана част от материала ще бъде свирена на живо.


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


liquid 24.03.2009 00:38:43 отговори + 0 0
http://www.myspace.com/devintownsenddtb
Ki album teaser
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

liquid 22.03.2009 09:44:49 отговори + 0 0
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=116527 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Logos 20.03.2009 23:57:20 отговори + 0 0
Ухааа!Страшно! Чакаме с нетърпение новите творения на чалнатия канадец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".