Devin Towsend представя видеоклипа "Genesis"

22 фев 2019, 15:06 ч. 617 / 2 5
пред./следв.

  Както съобщихме, на 29 март, "Летящият канадец" Devin Townsend ще издаде новия си студиен албум. Дискът е озаглавен "Empath" и ще се разпространява на музикалния пазар чрез дългогодишния лейбъл на музиканта "InsideOut Music".

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към песента "Genesis", която е част от предстоящата творба.

още за:

Devin Townsend


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


dc cooper 22.02.2019 16:08:56 отговори + 7 1
Концертът му в Античния театър в Пловдив е в моя личен Топ 10 за всички времена. Силно се надявам новата му творба да държи високото ниво на предходните . Надявам се отново да посети България , защото съм сигурен , че тук той има достатъчно почитатели на музиката му ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheRedLotus 22.02.2019 15:23:53 отговори + 9 10
Един от най-значимите музиканти на 21-и век.

Сърцето ми се късаше когато видях как 80% от феновете в Античния театър в Пловдив идват от чужбина. Интереса от наша страна към музиката му бе почти нулева.

Не е лесно да живееш в държава в която китарна чалга като Manowar, Whitesnake, Disturbed и прочее бълвочи се считат за музикален връх.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 22.02.2019 19:46:43 + 3 3
За Manowar бих поспорил, макар да знам, че втората половина от кариерата си я прекараха в пародиране на самите себе си. Първите им албуми, до Triumph of Steel са страхотни и хората им ходят на концерти заради тях. Но истината е, че си прав. И в метъла има чалга, а когато масовото местно мислене е чалгаджийско, нещата си идват на мястото - търкулва се гърнето и си намира похлупака. А интересни артисти като Девин, си минават под радара на обикновения човек ( казвам го с лошо). Тъпа история. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.02.2019 20:15:02 + 2 4
Кралете са любимата ми метъл банда, но и аз съм на мнение, че най-силните им албуми бяха до 1991. Харесвам и новите им неща, но за жалост просто не са на същото ниво... с изключение на албума "Gods of War". До съвсем скоро и аз не му бях голям фен - бях го слушал само два пъти и може би не го бях оценил както трябва. Дадох му още един шанс, като го слушах от начало до край, и останах смаян. Смело заставам зад думите си, че това е не само един от най-добрите албуми на Меноуор, а един от най-добрите метъл албуми за последните 20 години! Малко са групите, които смеят да експериментират по този начин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 23.02.2019 00:50:15 + 3 3
Уайтснейк са си близо до върха за своето време и своя стил. Manowar са доста по-далеч, но също са значима група, вдъхновила много хора по света, особено в средата на 80-те. И аз съм голям фен на Девин, но това не оправдава дрънкането на глупости от твоя страна. Хайде стига с тия тъпи обобщения. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".