Дигиталните продажби на "Atlantic Records" задминаха физическите

26 ное 2008, 08:49 ч. 84 / 2 2
пред./следв.
Голямата популярност на mp3-формата за музика датира от преди 10-ина години и сега вече той е навсякъде. Продажбите на албуми и други продукти в електронен формат по Интернет нарастват непрекъснато. "Atlantic Records" са и първият мейджър лейбъл, който отчита по-големи приходи от подобни издания, отколкото от физически дискове. Повече от половината от продажбите на компанията в САЩ са от музика в "iTunes", рингтонове за мобилни телефони и др. подобни. Естествено, едновременно с увеличаването на дигиталните продажби, се отчита и спад в реализацията на CD и DVD продукция.

още за:

Atlantic Records
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


galingit 27.11.2008 02:14:32 отговори + 0 0
ужас.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.11.2008 20:49:03 отговори + 0 0
Браво! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".