DIMHOLT издават втория си албум през октомври, вижте лирик-видеото "Into Darker Serenity"

27 сеп 2019, 14:21 ч. 765 / 7 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Dimholt представят обложката на новия си албум и пускат премиерен сингъл от творбата си.

Вторият албум на бургаската блек метъл група Dimholt ще се нарича „Episteme” и се очаква да се появи на бял свят в края на месец октомври. След като по-рано през последните месеци музикантите обявяваха поетапно детайли около албума, сега и последното липсващо парченце от пъзела вече е ясно – обложката на „Episteme”. Тя е дело на Нико Петрас и Ouroborоs Creative Studio.

Заедно с обложката, Dimholt пускат премиерно и първа песен от новата си творба. Песента се нарича „Into Darker Serenity”, а текстовото видео към нея, дело на Явор Димов, е достъпно [по-долу]:

 

Изданието ще бъде в дигибук формат и ще включва 10 песни с обща дължина от малко над 60 минути. Списъкът с песни е както следва:

„Episteme”

01. Death Comes First
02. Into Darker Serenity
03. Sacrilege
04. The Martyr's Congregation
05. Nether
06. The Fall
07. The Hollow Men
08. Scars Of Seclusion
09. Reliquae
10. Aletheia

Допълнително, в течение на последните месеци, бандата си сътрудничи с ембиънт проекта Mytrip, отроче на Ангел Симитчиев, а резултатът от съвместната работа на артиситите е появата на алтернативна, минималистична дарк ембиънт версия на песни от „Episteme”, изцяло преработени от Ангел. Колаборацията ще носи името „R: Episteme”, а песните, включени в нея са:

01. All
02. Into Blissful Serenity
03. Truth
04. Ether

„R: Episteme” ще бъде включена като подарък към 30 бройки от първия тираж на официалната версия на албума на Dimholt.

Записите на „Episteme” са направени на няколко сесии в столичните „Murder Sound Studio” и „SubZero Studio”, както и в „Opus Magnum Studios” в Брюксел, Белгия, с помощта на Иво Иванов (Enthrallment), Николай „Bebo” Берберов (Urban Grey, Alien Industry) и Deha (Slow, Maladie, Yhrarl и мн. други). Миксирането и мастеринга са дело на Déhà.

Официалното представяне на „Episteme” е насрочено за 26-ти октомври, в столичния клуб „Live & Loud”.

 

още за:

Dimholt


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Tulimyrsky 28.09.2019 00:07:44 отговори + 1 2
Много приятна изненада. Не бях разбрал, че ще издават нов албум, а си мислех по-скоро дали няма да се откажат въобще. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".