DIMMU BORGIR взимат барабаниста Tony Laureano за предстоящи концерти

15 юни 2007, 16:31 ч. 78 / 3 2
пред./следв.
Мениджмънтът на DIMMU BORGIR е потвърдил пред Blabbermouth.net, че барабанистът Tony Laureano (NILE, ANGELCORPSE) ще свири на следващите два концерта на групата. Музикантът ще замени Jan Axel von Blomberg (известен като Hellhammer), който е със счупена ръка (прочети). Това в вторият път, когато Laureano ще помага на норвежците, след като първият път, през 2004 г., Reno Kiilerich не успя да си изкара работна виза за САЩ.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ravn 15.06.2007 20:20:00 отговори + 0 0
хаха на мен само ника ми е смешен Tejuk Metalist хаха иначе Hellhammer е доста луд,но все пак да не забравяме какво правеше Tony в Nile,така че не може да се каже кой е по-по-най! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tejuk Metalist 15.06.2007 17:36:46 отговори + 0 0
Hellhammer е просто страхотен!Едва ли Tony ще може да го замени напълно, но да се надяваме,че ще даде всичко от себе си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".