Dino Cazares говори за "бъдещите творчески планове" на DIVINE HERESY

10 ное 2012, 21:08 ч. 275 / 5 3
пред./следв.
Китаристът на FEAR FACTORY Dino Cazares разпространи съобщение, в което изяснява настоящата ситуация около проекта си DIVINE HERESY. Вече има написани пет песни за следващ албум на групата, но тъй като в момента Cazares е на турне с FEAR FACTORY дейността на DIVINE HERESY е временно преустановена. Когато ангажиментите на китариста с основната му банда приключат, той ще обърне внимание на "Божествената Ерес" и ще довърши материала. След като това стане, ще бъдат обявени и музикантите, с които ще бъде записан албумът.
Divine Heresy


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


streetcleaner 11.11.2012 18:50:07 отговори + 0 0
ФФ са много по-добре в момента от ерата, когато Волберс беше китарист. Но съм съгласен, че The Industrialist не беше нищо особено, Имаше само 1-2 тупалки според мен. Меchanize обаче е супер чук. Все още го слушам редовно, а излезе преди сума ти време. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Morbid Angel 11.11.2012 12:57:59 отговори + 0 0
В момента Fear Factory са бледо копие на това, което бяха. Съгласен съм с "Анонимен". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 10.11.2012 21:17:26 отговори + 0 0
В момента Divine Heresy повече ми харесват от Fear Factory честно казано. Да се връща натам Дино.

Към автора - приятелю, ерес, не ерест. Поправи го ако искаш и ми изтрий коментара даже ако искаш, не държа извънредно на него
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".