Dio ще работи отново с Tony Iommi

24 окт 2005, 00:37 ч. 220 / 6 5
пред./следв.
По време на свое интервю за "BBC" Ronnie James Dio е разкрил, че още веднъж ще работи заедно с китариста на BLACK SABBATH Tony Iommi.

   "На този етап - ако всичко е наред, а аз се съмнявам че няма да бъде - аз и Tony Iommi ще напишем няколко парчета заедно за проект, който мисля че ще се нарича "Black Sabbath - The Dio Years". Там ще бъдат и две неиздавани парчета, които съм сигурен че ще са интересни за старите фенове на SABBATH, а дори и за новите такива", казва легендарният вокалист.


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Pinko 17.01.2006 10:09:19 отговори + 0 0
Това е супер яко,само Тони да не направи пак некой зулум като навремето,щото той има такива склонности,да забравя кой е най-добрият вокал пял в Black Sabbath. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dio i samo Dio 2.01.2006 23:13:52 отговори + 0 0
Ah,dano...interesno e kakvo li 6te izmisliat tolkova godini sled ubiistvenia Dehumanizer....Chakam sus zataen duh... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

romeh /дърт пиргиш/ 25.10.2005 21:52:14 отговори + 0 0
Супер! Супер! Суууууууупееер!!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

K-I-N-G_ghost 25.10.2005 01:46:10 отговори + 0 0
EIIII otnovo dojivqh da vidq Dio s Tommy tiq dvamata sa strashen tandem i sa mnogo dobri muzikanti Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

StratoBOB 24.10.2005 10:27:00 отговори + 0 0
Ха дано! Пък някой ден и с Ричи, макар, че оная гъркиня така му е изпила мозъка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".