DIRKSCHNEIDER са намерили нов китарист

23 мар 2017, 10:31 ч. 1428 / 6 2
пред./следв.

   От лагера на DIRKSCHNEIDER/U.D.O. съобщават, че и двете банди отново имат пети член. Той идва на мястото на напусналия финландски китарист Kasperi Heikkinen, който обяви оттеглянето си през миналия месец.

   Udo Dirkschneider и компания все още не разкриват самоличността на новия си струнник, уточнявайки само, че той е "от друга част на планетата" и името му ще бъде обявено скоро. 

   След по-малто от три месеца - на 9-11 юни очакваме DIRKSCHNEIDER с новия им китарист на на първото издание на фестивала "Midalidare - Rock In The Wine Valley" (поръчай билет онлайн).

  В други новини, DIRKSCHNEIDER наскоро насрочиха още дати за концерти през декември тази година. Обиколката, на която Udo изпълнява за последно песни на бившата си група ACCEPT бива удължена за пореден път. Причините остават същите - изключително голям интерес от фенове и организатори.

 

Dirkschneider



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


andreas 24.03.2017 22:37:32 отговори + 2 0
Андреас Кисер(Сепултура)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 23.03.2017 23:14:40 отговори + 3 1
От тоя термин "струнник" много соц струи. Интересно ми е коя държава определят като друга част ма планетата.. Япония? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".