DIRTY PURCHASE с благотворителен концерт в помощ на болен ученик

13 мар 2012, 16:49 ч. 868 / 10 0
пред./следв.
Една от култовите български клубни банди - DIRTY PURCHASE, организира благотворителен концерт в помощ на болно момче. 18-годишният ученик Йордан Стоев се бори с коварната диагноза левкемия от пет години. Той е интелигентно и талантливо момче с много потенциал. Свири на китара и има големи музикални планове за бъдещето си. Именно за да дадат шанс на младия талант да продължи напред, музикантите от DIRTY PURCHASE организират тази инициатива, за да помогнат за набирането на средства за лечението на Данчо в Хамбург, Германия. Събитието ще се състои на 15 март, четвъртък, в студио 1 на Българското национално радио от 20:00 ч. Концертът ще бъде записан и издаден на официален аудиодиск. Входът ще бъде свободен. Поканени са всички, които се чувстват съпричастни с тази хуманна кауза. В залата ще има кутия за дарения, в която всеки може да остави свето парченце надежда, че Данчо ще победи болестта и ще живее. За да покажат подкрепата и обичта си към Данчо, всички негови приятели музиканти, ще се съберат вечерта преди концерта - 14 март - в клуб "Swingin' Hall" и ще посветят изпълненията си на неговата голяма борба с левкемията. Всеки, който някога се е докосвал до такава неравна и жизненоважна битка, или просто иска да подкрепи духом едно момче, което тепърва има какво да покаже на света, е добре дошъл.
Dirty Purchase

още за:

Dirty Purchase
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".