DISTURBED издават концертния албум "Live at Red Rocks" през ноември

14 окт 2016, 14:32 ч. 674 / 6 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Мултиплатинените музиканти Disturbed обявиха, че ще издадат нов лайв албум на 18 ноември през Warner Bros Records. Записът ще се казва “Live At Red Rocks” и ще включва песни от 20-годишната им кариера, включително хитовите “Down With The Sickness”, “Stricken”, “Inside the Fire”, “Indestructible”, “The Vengeful One”, “The Light” и вече платинената им версия на класиката на Simon & Garfunkel “The Sound of Silence”. От днес “Live At Red Rocks” може да бъде предварително поръчан през всички дигитални платформи, и всеки, който го направи, незабавно ще получи “The Light”.

“Live At Red Rocks” е запис от шоуто им на 15 август тази година в амфитеатъра в Колорадо, от където мина турнето им по повод издаването на “Immortalized”. Записът стана златен, съдържа в себе си три сингъла, оглавили класациите, както и вече платинения хит “The Sound Of Silence”, прекарал няколко седмици на върха на Rock Radio и влязъл в топ 20 на Alternative Radio. Песента се превърна в сензация след като Disturbed представиха въздействащото видео, което до момента има над 117 милиона преглеждания. Спиращото дъха изпълнение на песента в шоуто на Conan се радва на над 28 милиона преглеждания. Сегашният сингъл “Open Your Eyes” следва стъпките на “The Sound Of Silence” и в момента е на 6 позиция в Mainstream Rock.

Албумът “Live At Red Rocks” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензинат на Warner Music International. В iTunes записът може да бъде предварително поръчан на: itunes.apple.com

Траклист:
01. Introduction
02. Ten Thousand Fists
03. The Game
04. The Vengeful One
05. Prayer
06. Liberate
07. The Animal
08. Stupify
09. The Sound of Silence
10. Lost Soul
11. Inside The Fire
12. The Light
13. Stricken
14. Indestructible
15. Voices
16. Down With The Sickness

още за:

Disturbed


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".