DISTURBED ще влязат в студио в края на тази или началото на следващата година

18 фев 2017, 10:12 ч. 722 / 6 4
пред./следв.

   DISTURBED все още правят турнета в подкрепа на албума на завръщането си от 2015-а "Immortalized". Творбата зае челни места в класациите, а кавърът на "The Sound of Silence" на Simon & Garfunkel донесе на групата номинация за "Грами".

   Кога обаче може да се очаква нов албум от DISTURBED? На този въпрос отговаря китаристът Dan Donegan, който дава интервю от тур-буса на бандата в Германия. След края на турнетата музикантите ще си вземат известна почивка и ще се върват при семействата си. По-късно те ще влязат в студио за записите на следващя си диск. Най-вероятно това ще стане в края на 2017-а или началото на 2018-а. Самият Donegan вече започнал да събира идеи за бъдещия албум.

 

още за:

DisturbedDan Donegan


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kveben 20.02.2017 08:43:55 отговори + 2 0
Няма лошо. Надявах се да няма повече големи паузи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 18.02.2017 14:11:34 отговори + 3 1
Да бе,излишни.Като гледам продажбите и турнетата им,въобще не са излишни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

иван 18.02.2017 10:48:30 отговори + 0 10
още поне 30 години едно и също от тях, нали....скука. една от най-излишните групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wipe our ass 18.02.2017 10:54:16 + 5 0
Пич, кой знае ти колко си излишен... Така че си избърши г*за и си затваряй устата, както се пее в една песен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".