Днес е последният MACHINE HEAD-понеделник, вземете безплатно още една песен

12 ное 2012, 18:59 ч. 313 / 2 5
пред./следв.
Четирите поредни "Machine Fucking Head Mondays" приключват днес. Първоначално във всеки от тях трябваше да бъде представено по едно видео от излизащото утре лайв издание на групата, но в последствие издателите смениха схемата. И така, днес, 12 ноември, ви даваме възможност да свалите безплатно mp3 с песен от "Machine Fucking Head Live". Композицията е "Halo". Промоцията на изданието в България се осъществява чрез "Орфей Мюзик" - представители на "Roadrunner Records" за родината ни.

bgColor="#000000"> />


machine fucking head live

още за:

Machine Head


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 13.11.2012 16:31:55 отговори + 0 0
до @Анонимен - 2012-11-13 16:08:57
прави си Machine head се насраха тотално в последните години,с този модеренметъл с това по зряло композиране тия техничарски сола който правят направо немам думи.Едно бреме кви беха .Група която самото и име на времето вдъхваше респект, група от която много други са се учили и вдъхновявали.Група която самия аз боготворех и търсех албумите и под дърво и камък и къв кеф ипитах като отидох на концерта им в София.а сега кво МН се оказаха една жалка карикатура на метъл банда.Аиде сега сте вие на ход да ми кажете къв хейтър съм бил ( и от каде се появи тая чуждица изведнъж нима си нямаме наши обидни дими та ползваме чуждите) и колко не съм разбирал.почнете да ми обеснявате вие кви сте Разбирачи и какъв съм бил аз..Почнете да ми обеснявате кви музиканти сте били в колко групи свирите.Другия анонимен който пита хората да ли си спомнят кога за последно са си купили музика нека той самия да каже кога кво си е купил.До гуша ми доиде от тиквеници... аийде лека вечер утре като се прибера от работа ще прочета как сте ме хранили (нали това беше другата модерна дума ) колкото до МН ще кажа само едно една чудесна група си отиде от този свят почивайте в мир Машинки носехте ми радост не веднъж.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.11.2012 16:08:57 отговори + 0 0
Анонимен - 2012-11-13 09:55:10
а имаш ли спомени кога за последно си си купил музика легално?
Не. А трябва ли?
Но имам спомени кога за последно бях на концерт - в петък.
А, сетих се и за музиката - албума на S!ckflag си купих. Ласт Хоуп и Одд Крю ги дръпнах, чух ги и ги изтрих - не ме изкефиха. Трябваше ли да дам пари за тях? Машин Хед също ги дръпнах, стана ми ясно защо вече подгряват Детклок, посмях се и ги изтрих. И за тях ли трябваше да дам пари?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 13.11.2012 11:50:14 отговори + 0 0
Как добре ще ни дойдат едни Machine FUCKING Head догодина като хедлайнери на някой фест )) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.11.2012 09:55:10 отговори + 0 0
а имаш ли спомени кога за последно си си купил музика легално? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.11.2012 09:53:45 отговори + 0 0
Абе аз що имам спомени, че си го взен вече целия отнякъде? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".