Днес излиза новият албум на PORCUPINE TREE "Closure / Continuation", чуйте го

24 юни 2022, 07:02 ч. 433 / 6 1
пред./следв.

   Британската прогресив рок група PORCUPINE TREE се завръща с първия си нов албум от 12 години насам "Closure / Continuation". Творбата излиза на музикалния пазар чрез "Music for Nations" днес, 24 юни.

   Текущо ви съобщавахме подробности за диска. Бандата пусна предварително няколко сингъла/видеа от албума. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате онлайн всички композиции:

 

 

porcupine tree

още за:

Porcupine Tree


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 24.06.2022 22:57:20 отговори + 0 0
Браво, добър албум.
Добре, че Стивън Уилсън се откъсна временно от соловите си шитни, които, освен за фон на пенсионерски седенки, за друго не стават.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".