Днес излиза новият албум на THE REVENGE PROJECT "The Bequest of the Damned"

25 апр 2022, 11:16 ч. 898 / 5 7
пред./следв.

   Родните дет метъл ветерани THE REVENGE PROJECT издават новия си, шести студиен албум, озаглавен "The Bequest of the Damned", днес, 25 април. Деветте песни в творбата са с общо времетраене малко над 40 минути, а записът, смесването и мастерирането са дело отново на китариста на бандата Стaнислав Василев - Staffa. Обложката и графичния дизайн на диска са създадени от Юлиян Илиев.

   Албумът може да бъде купен от Facebook-страницата на бандата, на имейл revengeproject@hotmail.com, а скоро и от профила на групата в Bandcamp.com. Дигиталното разпространение на "The Bequest of the Damned" е поверено на "AMAdea Music".

   По-рано през тази година TRP пуснаха онлайн две композиции от творбата - "Prophecies of Doom" и заглавното парче.

 

още за:

The Revenge Project


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asdfas 25.04.2022 16:03:07 отговори + 1 6
брей че оригинална обложка.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 25.04.2022 14:10:49 отговори + 4 2
Ех, ако имаше и магазини, като едно време, където отиваш и направо купуваш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 25.04.2022 14:49:49 + 5 2
Има. Уизард например. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

до Тито 25.04.2022 16:12:19 + 9 1
Къде е този магазин на Уизард? Ако имаш предвид апартамента на 5-тия етаж (по спомен) в една кооперация към Руски паметник, където трябва да звъниш на звънец, че да те пуснат, значи имаме мноооого различни разбирания за музикален магазин. Ходил съм веднъж и имах усещането че отивам неканен на гости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 25.04.2022 18:11:34 + 3 1
Веднъж отидох до въпросния апартамент, за да си взема поръчка, обаче Пешо Уизарда пак ми взе петте лева за доставка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tito 26.04.2022 09:51:21 + 0 1
Ами извинявайте, ако под музикален магазин разбирате такива, в които е пълно с обечки, синджирчета, емблеми, чепички, панталончета и тениски менте. Музика най-често изобщо няма.
Аз преценявам по броя музикални заглавия и видовете носители. Каквото съм вижда при Уизард /да - в апартамента на Руски/ - такова разнообразие от заглавия и на всякакви носители никъде другаде не съм виждал. Че и тениски има и при тва оригинални.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 26.04.2022 18:57:49 + 4 1
Петър The Wizard ми е приятел от много години.И да при него има тонове музика,при това всякакви стилове и под стилове.Сигурен съм,че ако го нямаше Wizard доста групи щяха да си останат непознати за нашенският фен.Защото Wizard "копае" от 95-та,а тогава интернет беше лукс в България.Все пак се радвам,че все още го има и предлага музика на официални носители.Защото доста не устояха на времето,като Кадифето,Чавдар от Плевен и други...Респект и за Бургазлии,че все още правят и издават музика на "твърди" носители.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".