Документалният филм за съдебния процес срещу JUDAS PRIEST излезе на DVD

9 авг 2014, 12:21 ч. 662 / 5 8
пред./следв.

   1985 година. Точно преди Коледа 19-годишният James Vance вижда как най-добрият му приятел Ray Belknap се самоубива с пушка в църковен двор в Рино, Невада. След това James опитва да се застреля на свой ред. Оцелява, но е тежко обезобразен и остава инвалид за цял живот. По-късно Vance заявява, че действията на тинейджърите са повлияни от хеви метъл музиката на JUDAS PRIEST и настоява семейството му да съди групата. Процесът е шумен и има широк отзвук в обществото, но в крайна сметка през 1990 г. JUDAS PRIEST и издателската им компания, "CBS", са оправдани по обвиненията, че в песните на бандата има подсъзнателни призиви към агресия.

   Документалният филм за съдебното дело, "Dream Deceivers", излиза през 1992 г., но едва сега е издаден на DVD и може да бъде купен и в дигитален формат. Заглавието е на пазара в САЩ от 5 август.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги 29.08.2014 10:20:55 отговори + 1 0
Това е най голямата група за всички времена саполеско ти не разбираш от музика смотанияк Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Охлюв 11.08.2014 16:24:21 отговори + 0 0
Чудесен филм за поредната доза слабохарактерност на малоумния американски народ. Не му се живее -> гърми се. Не успява да се убие -> търси си оправдание. И междувременно се сеща, че може и да изкара някой лев на гърба на групата. Тези схеми са срещани и по нашите географски ширини, където първата работа на "опечалените" е да искат смешно голяма сума пари. С нея много лесно се лекува болката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

defender of the faith 11.08.2014 15:54:35 отговори + 2 0
Саполеско, последвай примера на 2-та психари от филма, че замърсяваш човешкия род... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Painkiller 11.08.2014 09:22:21 отговори + 2 0
Абе Саполеско, ти си бил голям тъпанар. Ако не се досещаш, ще ти напомня, че Judas Priest са една от най-големите групи на нашето време. А относно обвиненията, мисля, че е абсолютно неправомерно да обвиняваш някой, който е изпял нещо за това, че ти си си дръпнал спусъка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аааа 10.08.2014 12:10:59 отговори + 1 0
Ужасна история... Бих гледал филма... Иначе дори ако ще любимата ти банда да пее само и единствено за самоубийство, ако дръпнеш спусака, ти си си виновен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


..... 9.08.2014 23:18:01 отговори + 1 0
Саполеско, ти си много глупав човек... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вярно ли 9.08.2014 22:17:38 отговори + 1 0
мислиш, че този филм носи пари на Judas?
И като са "умрелоци", какво правиш в тази статия?

Нещастник...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саполеско 9.08.2014 21:54:48 отговори + 0 2
Защо да не глътнат още някой лев умрелоците от Judas.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".